oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
Alıp oyunu iade edicem. Sonrada RDR 2 alıcağım
illa ki cracklenmeye gerek vardir sanmiyorumBu direk Steam'dan crack filan yok ,eğer doğruysa.
Nasıl yani şimdi CP2077 alsam iade etsem oynamaya devam edebilicekmiyim? E iyiymiş AC Valhalla alacaktım zaten. İade ettiğim parayla alırımBu hata değil, oyunun koruması zaten yok crackle çalışır.
Bir taşla iki @kandes221 Taşla 2 kuş
Crack'e gerek neden olsunki? oyunda korsan koruması yok doğrulamanı filan istemiyor, dosyalara erişimi olan herkes oynayabilir.illa ki cracklenmeye gerek vardir sanmiyorum
evet ama simdilik gta 5 de oyleydi bastaCrack'e gerek neden olsunki? oyunda korsan koruması yok doğrulamanı filan istemiyor, dosyalara erişimi olan herkes oynayabilir.
Aynen öyleNasıl yani şimdi CP2077 alsam iade etsem oynamaya devam edebilicekmiyim? E iyiymiş AC Valhalla alacaktım zaten. İade ettiğim parayla alırım
Eğer karttan aldıysa yani direk oyunu aldıysa bakiye yüklemeden karta iae yapılabiliyorSteam’den kartına iade yapılmıyor.
Hayır, GTA5'de hatta giriş yapmak için story mode'ye bile internete erişiminin olması gerek.evet ama simdilik gta 5 de oyleydi basta