cpb açıkken cpu sıcaklığını tutamıyorum

naysxd

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
113
cpb açıkken r5 3600 işlemci 85-60 arası dönüyor apexte hemde t6 ultra işlemci soğutucum olmasına rağmen ayrıca kasam mystic9 xigmatek

cbp kapatıp UV yaparsan sıcaklığın düşecektir
Post automatically merged:

cbp kapatıp UV yaparsan sıcaklığın düşecektir
t6 ultra var bide koy bi 4.2 - 4.1 ghz overclock miss

benim anlamadığım neden t6 olmasına rağmen cpu bu sıcaklıklara geliyor uv yapmak zorunda mıyım yani :/

1601602094078.png
cpb kapalı

kasana baktım onu mesh degıl o sıkıntı yaratıyor benım t6 ultra ıle 4350mhz de oyunlarda 55 65derece yukde 76 derece kasadan suhpelenıyorum yoksa cpb stok ayarlarda o derece ımkansız

kasayı masanın altına koyarsam görüyorum bu değerleri kasa masanın üstündeyken 70i geçmiyor cpu cpb açık iken

ayrıca kasamın üst 3 opsiyonel fanını almadım onu takarsam ne olur acaba bilemiyorum

kasana baktım onu mesh degıl o sıkıntı yaratıyor benım t6 ultra ıle 4350mhz de oyunlarda 55 65derece yukde 76 derece kasadan suhpelenıyorum yoksa cpb stok ayarlarda o derece ımkansız
kasanı öğrenebilir miyim ayrıca voltaj değerlerini

yani 4.3 ghz olarak nasıl kullanıyosun hangi işlemleri yaptın

Son düzenleme:
cpb açıkken r5 3600 işlemci 85-60 arası dönüyor apexte hemde t6 ultra işlemci soğutucum olmasına rağmen ayrıca kasam mystic9 xigmatek
benimki csde 95 derece görüyordu T6 taktım voltaj ayarladım şuan 55 60 derecelerde

kasayı masanın altına koyarsam görüyorum bu değerleri kasa masanın üstündeyken 70i geçmiyor cpu cpb açık iken

ayrıca kasamın üst 3 opsiyonel fanını almadım onu takarsam ne olur acaba bilemiyorum

kasanı öğrenebilir miyim ayrıca voltaj değerlerini

yani 4.3 ghz olarak nasıl kullanıyosun hangi işlemleri yaptın
benım kasamda senın gıbı ama onde kı cam sokulebılıyor onu sokup mesh yaptırdım ızgara sonra 4.2ghz ıcın 1.1 1.2 arası bırsey vermen gerekıyor 2020 model ıse 4.3 4.4 ıcın deneme yanılmaz ıle cıkman gerekıyor hepsınde aynı sonuc alamıyorsun tam net voltaj veremem bende olur sende olmaz her 2020 model de ıyı slıkonu olmuyor

benım kasamda senın gıbı ama onde kı cam sokulebılıyor onu sokup mesh yaptırdım ızgara sonra 4.2ghz ıcın 1.1 1.2 arası bırsey vermen gerekıyor 2020 model ıse 4.3 4.4 ıcın deneme yanılmaz ıle cıkman gerekıyor hepsınde aynı sonuc alamıyorsun tam net voltaj veremem bende olur sende olmaz her 2020 model de ıyı slıkonu olmuyor
önü söktüm ben şuan sorun yok fakat nasıl mesh yaptırdın

önü söktüm ben şuan sorun yok fakat nasıl mesh yaptırdın
kasanın on panel olcusunu alıp sıneklık alırsın veya ona ozel sıneklık yaparsın kasana uygun sekılde montajlarsın

Ayni işlemciyi kullanıyorum. Core Performance Boost ‘u kapattım. İşlemciyi 4.4 Ghz ‘ye sabitledim. Bide 1.24 V verdim. Mis gibi serin serin :) kule tipi soğutucu kullanıyorum bu arada.

Geri