Yardım Cps artırma yardım cps artarmı

Reaksiyon skoru
24
Beyler a101 deki mouseyi aldım makro tuşu var ve aktif olarak minecraft oynuyorum mousenin makro tuşuna basınca 10 cps yapıyor bunun artırma şansım varmı yoksa buldugun mouse kaderimmi kendim basınca 15 cps elde edebiliyorum demekki 15 18 cps veriyo bu mous beyler markası dandik bisey ama iş görür piranha gaming mouse 35 liraya iyi bi performans verdi tavsiye ederim

Beyler a101 deki mouseyi aldım makro tuşu var ve aktif olarak minecraft oynuyorum mousenin makro tuşuna basınca 10 cps yapıyor bunun artırma şansım varmı yoksa buldugun mouse kaderimmi kendim basınca 15 cps elde edebiliyorum demekki 15 18 cps veriyo bu mous beyler markası dandik bisey ama iş görür piranha gaming mouse 35 liraya iyi bi performans verdi tavsiye ederim
10 CPS den fazlası Minecraft sunucularında ban sebebi zaten
ki Makro kullanmayın ban yersiniz

e çüş hocam abartmayın en az 15-20 cps sonrası koruma daha fazla zorlanırsa ban atıyorlar

Öyle fakat ayrı bi program kullanmıyorum önceki mouse 17 cps kadar cıkiyodu kendim tıkladıgım ama makro tuşu yoktu gecen sinir oldum duvarda patladı bu arada 15 oldu o sınır hemen ban atmıyolar son oyuncuda oynuyorum zaten

15 16 ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ayp bu yaptığın biz de o kadar butterfly yapalım sen gel makro aç ne güzel ehr oyunda yanımda bir makro oluyor makrolar yuzunde mc den soğudum.

Basmayın şu makroyu. Zamanında çok canımı sıktınız. Bıraktım kurtuldum...

Ya beyler ben cps le isim yok 10 cpsde yetiyor bana makro tuşu kendi basıyo 10 cps kendim zorlarsam 17 oluyo makro tuşundaki cps 10 deyilde 15 olmazmı onu soruyorum size

Öyle fakat ayrı bi program kullanmıyorum önceki mouse 17 cps kadar cıkiyodu kendim tıkladıgım ama makro tuşu yoktu gecen sinir oldum duvarda patladı bu arada 15 oldu o sınır hemen ban atmıyolar son oyuncuda oynuyorum zaten
he ne güzel bir de sonoyuncu yarısı makro zaten ohh .

y
Ya beyler ben cps le isim yok 10 cpsde yetiyor bana makro tuşu kendi basıyo 10 cps kendim zorlarsam 17 oluyo makro tuşundaki cps 10 deyilde 15 olmazmı onu soruyorum size
a cps ile işin yoksa niye 15 yapmaya çalışıyorsun bir de sınır ?

he ne güzel bir de sonoyuncu yarısı makro zaten ohh .

y

a cps ile işin yoksa niye 15 yapmaya çalışıyorsun bir de sınır ?
Yaw kardeşim kendi elimle 15 16 yapıyorum cogu zaman kullanmıyorum bunu yazılımsal artırma şansım varmı diye soruyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,187
Üyeler
191,418
Son üye
Jeologg
Geri