Neler Yeni

Cpu 90-100 deyken Gpu nun 8-10 olması

anarchy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Dönmez
Merhaba arkadaşlar, 10 gün önce Cod warzone oynuyordum 80-100 fps arası. Sonra bir gün oyun takılmaya başladı sürekli anlık fps dropları oldu. Görev yöneticisinden baktığımda Cpu 90-100 deyken Gpu nun 8-10 yüzdelerde gözüküyor. Bu takılma sorunu bazen düzeliyor kendiliğinden birkaç gün sonra tekrar başlıyor. Çözümlerinizi bekliyorum teşekkür ederim.(Fotoğraf kalitesi için özür dilerim o an telefondan çekmiştim)
WhatsApp Image 2020-05-31 at 21.03.44.jpeg

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Muhtemelen işlemci ısınıyor. ısındığı için yavaşlıyor ve darboğaz oluyor

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Onur Can
Sistem özellikleri neler ? Kaynak tüketimine buradan değilde msi afterburner gibi direk oyun içinde gösteren programlarla bakmanı öneririm. Görüntüden anladığım sistemin laptop. Oyunu açarken yüksek grafik işlemcisiyle açmayı dene.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Darboğaz var.

anarchy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Dönmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem özellikleri neler ? Kaynak tüketimine buradan değilde MSI afterburner gibi direk oyun içinde gösteren programlarla bakmanı öneririm. Görüntüden anladığım sistemin laptop. Oyunu açarken yüksek grafik işlemcisiyle açmayı dene.
Evet sistemim laptop. i7 7700hq, gtx 1050ti var darboğaz kontrol için sitelerden baktım darboğaz olur diyor. Ama darboğazı 10 gün yaşamayıp bir anda tekrar geri dönmesi şaşırtan kısım. 06ankaralı nın dediği gibi ısınmadan dolayı darboğaz yaşıyor olabilir miyim?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,093
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
İşlemci oyunda kaç dereceye ulaşıyor bir kontrol et. İşlemci fazla ısınırsa hızını düşürür, bu da darboğaza sebep olur.

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Onur Can

anarchy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Dönmez
Sıcaklıklarda bir sıkıntı yok. Ekran kartı sürücüsünü güncelledin mi ? Güncellediysen nasıl güncelledin ?
Geforce experience tan 27 mayısta gelen son güncellemeyi de yaptım bir değişiklik olmadı.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,093
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Önceki sürümleri dene, bazen son sürümde hata olabiliyor. Eğer bu da işe yaramazsa ne yapılabilir bilmiyorum, aklıma bir şey gelmiyor.

anarchy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Dönmez
İşlemciye bağlı entegre grafik kartını kullanıyor sistem.Oyunu açarken yüksek grafik işlemcisiyle açmayı dene.
Onu da denedim şimdi bir değişiklik olmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önceki sürümleri dene, bazen son sürümde hata olabiliyor. Eğer bu da işe yaramazsa ne yapılabilir bilmiyorum, aklıma bir şey gelmiyor.
teşekkür ederim çabanız için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Emre Balyenez
İşlemciye bağlı entegre grafik kartını kullanıyor sistem.Oyunu açarken yüksek grafik işlemcisiyle açmayı dene.
Burda tam performans çalışan işlemci gözüküyor. Yani ekran kartı nerdeyse %30 ile çalışıyor.Siz bu sonuca nasıl vardınız ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar, 10 gün önce Cod warzone oynuyordum 80-100 fps arası. Sonra bir gün oyun takılmaya başladı sürekli anlık fps dropları oldu. Görev yöneticisinden baktığımda Cpu 90-100 deyken Gpu nun 8-10 yüzdelerde gözüküyor. Bu takılma sorunu bazen düzeliyor kendiliğinden birkaç gün sonra tekrar başlıyor. Çözümlerinizi bekliyorum teşekkür ederim.(Fotoğraf kalitesi için özür dilerim o an telefondan çekmiştim)Alıntıyı görüntüle
Oyunun HDD de mi, yoksa ssd'de mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,003
Üyeler
168,228
Son üye
ardgndg
Top Bottom