Çözüldü✓ cpu 94 derceyi gördü

masanın altında o yüzden olabilir mi acaba
bende ryzen 5 3600 var o değerleri anca görüyor kasam thermaltake v200 kasa ile çok alakası yok bu işin işlemcide bir şey var ama bir kaç ayar ile oyunlarda 60 dereceyi geçirmemeyi başardım 3600 için konuşuyorum 1600ün 70 dereceyi geçmemesi gerekiyor

Kasanın arkası açık olmalı önünden de hava alabilmeli. Eğer egzoz fanı ile duvar arasında boşluk yoksa sıkıntıyı ne kasada ara ne de işlemcide, kendinde ara
eywallah yerini değiştiricem şimdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende ryzen 5 3600 var o değerleri anca görüyor kasam thermaltake v200 kasa ile çok alakası yok bu işin işlemcide bir şey var ama bir kaç ayar ile oyunlarda 60 dereceyi geçirmemeyi başardım 3600 için konuşuyorum 1600ün 70 dereceyi geçmemesi gerekiyor
aynen acaba termal macunla falan mı ilgili

bu sisitemi @Abdullah Hacıgül toplu bir şekilde satışa sunmuştu itopyadan 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum hiç termal macun falan yenilemedim

kasayı yüksek yere koyddum fakat hala aynı

Arkadaşlar ne olursa olsun o kadar ısınmaması lazım.
2 ihtimal var
Ya macun doğru sürülmemiştir.
Ya da işlemcinin voltaj ghz değerleri doğru değildir.

Arkadaşlar ne olursa olsun o kadar ısınmaması lazım.
2 ihtimal var
Ya macun doğru sürülmemiştir.
Ya da işlemcinin voltaj ghz değerleri doğru değildir.
Termal macun sürmek kolaymı sürsem geçer mi

ryzen5 1600 soğutucu olarak wraith max kullanıyorum

thermaltake v200tg

thermaltake v200tg
Ah be bende de aynı kasa ve işlemci bulunan sistem var bende de 94 derece oluyor soğutucu şart

Termal macun sürmek kolaymı sürsem geçer mi
Kolay bir işlem 15-23 derece arasında düşüş yaşanabilir ancak ben degistirdigimde 3-5 derece fark etti

Ah be bende de aynı kasa ve işlemci bulunan sistem var bende de 94 derece oluyor soğutucu şart

Kolay bir işlem 15-23 derece arasında düşüş yaşanabilir ancak ben degistirdigimde 3-5 derece fark etti
sadece rainbow six siegede oluyor

Geri