Yardım Cpu fan ile gpu nun üst tarafı dip dibe

E.kartını söküp taktım sonra gpu yu oturttun bilmiyorum içinde var bi korku
Tmmdr, sistemi açıp hiç denemediniz mi ? sorunsuz açılıp, kullanılıp, kapanıyorsa sorun yoktur. En başta zor sığdı demiştniz yani bnm anladım iyi kötü oturmuşlar yerlerine. Yoksa en az ikisinden bir yerine oturmaz havada kalırdı kenarı parçanın.

Tmmdr, sistemi açıp hiç denemediniz mi ? sorunsuz açılıp, kullanılıp, kapanıyorsa sorun yoktur. En başta zor sığdı demiştniz yani bnm anladım iyi kötü oturmuşlar yerlerine. Yoksa en az ikisinden bir yerine oturmaz havada kalırdı kenarı parçanın.
Sorun olmuyor da bi ilk actigimda e.kartı driver hatası verdi sonra geri girdim oyuna vermedi

Sorun olmuyor da bi ilk actigimda e.kartı driver hatası verdi sonra geri girdim oyuna vermedi
Drıver hatasını ekran kartı sökülüp tekrar takıldığı için ilk açılışta ondan vermiştir. Montajda sorun olsa sistem hiç açılmaz veya oyuna hiç girmezdi.

Hocam arkadaki fanı egzoz fanının orda kalanı ters takmış olabilirmisiniz oda egzoz gorevi görmesi lazım normalde. Peteklere üflüyormuş gibi görünüyor eğer öyleyse değiştirin hava akışı bozulur.

Hocam arkadaki fanı egzoz fanının orda kalanı ters takmış olabilirmisiniz oda egzoz gorevi görmesi lazım normalde. Peteklere üflüyormuş gibi görünüyor eğer öyleyse değiştirin hava akışı bozulur.
Kardeşime taktırdım geri sökmeye korkuyorum hocam

Ters takılı hocam fan evet onuda cam açık kasanın yeni macun alıp takcam sonradan dereceler iyi düştü ama
iç peteklere bakacak şekilde demi? ortadaki dark logosu gözükmüyor ise normaldir fakat gözüküyor ise değiştirmen lazım.

Ekler

• IMG_20241220_230049.jpg
    IMG_20241220_230049.jpg
    239 KB · Hit: 36
yanlış anladınız hocam ondan bahsetmiyorum resimde çizerek anlattım hocam anlaşıldığı kadar :D

Ekler

• IMG_20241220_230049.jpg
    IMG_20241220_230049.jpg
    375.1 KB · Hit: 39
Anladığım kadarıyla yanlış taraftanmi takmişim hocam
Eğer egzoz fanının orada kalan soğutucudaki fanin ortasında dark logosu etiketi varsa evet yanlış takılmış öbür taraftan takmanız gerekmekte

Eğer egzoz fanının orada kalan soğutucudaki fanin ortasında dark logosu etiketi varsa evet yanlış takılmış öbür taraftan takmanız gerekmekte
He evet biliyorum hocam yukardada yazdım macundan ötürü geri sökemem böyle idare etmem gerek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,092
Üyeler
190,690
Son üye
enessenizm
Geri