Eray Yılmaz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Hocam 3 fanı 2 defa yağladım en son bir tanesi elimde kaldıben dokunmayım en iyisi yoksa kırarım
Hocam 3 fanı 2 defa yağladım en son bir tanesi elimde kaldıben dokunmayım en iyisi yoksa kırarım
bende xeon x3440 var4,00 ghz overclovk ettim.sıfır ses çalışıyor ama 1 işlemci feda ettim .d ilk aldığımda takamamıştım işlemci yanmış neyseki garanti iade aldı
intel stock fanlar hala öyle etiket altında mil varEvet Sökmeniz gerekiyor
Eskiden fanların altında kapak olurdu oradan yağlardınız şimdi kanatları sökünce yağlanıyor
Alıntıyı görüntüle
En sadaki plastikden baskı devreyi ayırmanız lazım kanatlarla birlikte çıkacaktır
Fazla kaşınmamak lazım demek kiHocam 3 fanı 2 defa yağladım en son bir tanesi elimde kaldı
Hocam hiç intel fan kullanmadığım için o konuda bir şey diyememintel stock fanlar hala öyle etiket altında mil var
Fanlar kaşındı kaşıyım derken elimde kaldıFazla kaşınmamak lazım demek ki
evet benimde öyle düz palstik etiket altındaHocam hiç intel fan kullanmadığım için o konuda bir şey diyemem
Fakat amd stok fanında kapak yok
fanı sökünce altta cooler master etiketi var kaldırınce dümdüz plastik ):
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fanlar kaşındı kaşıyım derken elimde kaldı
eski amd fanları cooler masterdı şuanki yeni fanları açmak nasip olmadı yarın bir bakayımHocam hiç intel fan kullanmadığım için o konuda bir şey diyemem
Fakat amd stok fanında kapak yok
fanı sökünce altta cooler master etiketi var kaldırınce dümdüz plastik ):
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fanlar kaşındı kaşıyım derken elimde kaldı
t6 ya baktım da 330 lira diyor pahalı yaeski amd fanları cooler masterdı şuanki yeni fanları açmak nasip olmadı yarın bir bakayım
Bahsettiğim stok fan bu :eski amd fanları cooler masterdı şuanki yeni fanları açmak nasip olmadı yarın bir bakayım
bendede var bu fandan cooler master üretiyo dediğim gibi.yanlış yazmışım demek istediğim amdnin rgb olan soğutucu fanlarınıda cooler master mı üretiyorBahsettiğim stok fan bu :