Stok fan mı var ve PC sıfır mı topla mı4060ti ekran kartı ve i513400F işlemcim var.Valorant oynarken işlemcim sabit 70 derece.Grafikler ortada , monitör 144hz , ,ekran kartı 55 derece en fazla. İşlemci fazla mı ısınıyor ?
gerçekten sıcak fırsat4060ti ekran kartı ve i513400F işlemcim var.Valorant oynarken işlemcim sabit 70 derece.Grafikler ortada , monitör 144hz , ,ekran kartı 55 derece en fazla. İşlemci fazla mı ısınıyor ?
PC sıfır ve evet stok fanStok fan mı var ve PC sıfır mı topla mı
Puhahajja yanlış yere yazdım sanırımgerçekten sıcak fırsat
Sen yorum yapmasan da olur kral.Normal.Buzdolabı değil bu cihazlar. Hiçbirşey bilmiyorsanız işlemcinin stok fanla olan sıcaklık performansına bakın youtubedan.
Sen yorum yapmasan da olur kralNormal.Buzdolabı değil bu cihazlar. Hiçbirşey bilmiyorsanız işlemcinin stok fanla olan sıcaklık performansına bakın youtubedan.
birazcık hocam ve durumunuz normal görünüyorPC sıfır ve evet stok fan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Puhahajja yanlış yere yazdım sanırım
Kapatıyom o zaman bunuKnk sicak firsatlara acmaman gerekiyodu
O kadar ısınması normal değil bence çünkü benim server işlemcin Xeon E5410 oyunlarda max 65 derece en fazla max 70 derece hadi benim işlemci eski zorlanıyor ya saninki ? Kimse gelip yanlış bilgi veriyorsun diye boş yapmasın ozmn PC de termal macunu sahte bir şey ile kullanmıştılarPC sıfır ve evet stok fan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Puhahajja yanlış yere yazdım sanırım
Adam konuyu yanlış açmışsa açmış siz onun sorununa bakın ne var sankiSıcak fırsatlara yine rast gele konu açma vakası