Neler Yeni

Yardım Cpu hala %100

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
Chroma eklenti olarak herhangi bir reklam engelleyici kullanıyor musun youtube reklam engelleyici gibi?
Adblock var ama ne açarsam o fazlaca kullanıyor tek chrome seğil
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence temiz bir format at bilgisayara derim açıkcası benim akrabağımın sistemi böyle anlattıklarınız gibi çok ağırdı format atınca jet gibi oldu bilgisayar açıkcası
attım zaten nedense işe yaramadı ama onca yazdım konuyu bi okuyun ya

civili

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
idris bilgin
Ne açarsan aç 100 olması işlemcinin yetersiz olması anlamına geliyor normal koşullarda fakat işlemcinin yetersiz olduğunu düşünmüyorum. Arka plan uygulamalarının kapalı olduğunu da belirtmişin. Windows update, teslim en iyileştirme bunların kapatılmasını önerebilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet Ali Çelik
yeni sisteme benziyor diye format atın dedim ama işe yaramıyorsa servise yollayın derim formatı atarkene a dan z ye bütün her şeyi silerek mi formata başladınız

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,810
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Dün konu açmıştım gelen neredeyse her şeyi yaptım ama cpu %100 ve bilgisayar eskisinden baya yavaşladı yaptıklarım: format, arka plan uygulamaları kapatma virüs taraması işlemciyi yorcak ufak şeyler bildirimleri kapamak gibi hizmetlerden microsoft şeyleri dışındakileri kapatmak vb. driverları elle kurdum son sürümleri filan ama hala cpu 100 de ve bilgisayar 1 hafta öncesinden acayip yavaşladı. sistem
i5-8265u
4gb ddr4 2666mhz RAM
128gb ssd
Intel uhd graphics 620
mx 110 2gb
yardım lütfen :(
bilgisayar kullanılamıtacak konuma geldi
hangi uygulamayı açarsam açıyım:
boşta olsa bile system hizmet ana bilgisayarı va kullanıyor yardım lütfen
İşlemci değiştirmek dışında bir çaren yok. Buraya kadarmış dostum. Yazılımsal olarak bakma bu duruma.

Ufak bir güncelleme; MalwareBytes programını sil ve bir daha yükleme. Ama işlemcinin o program açıkken %100 olması da normal değil tabi ki.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Dün konu açmıştım gelen neredeyse her şeyi yaptım ama cpu %100 ve bilgisayar eskisinden baya yavaşladı yaptıklarım: format, arka plan uygulamaları kapatma virüs taraması işlemciyi yorcak ufak şeyler bildirimleri kapamak gibi hizmetlerden microsoft şeyleri dışındakileri kapatmak vb. driverları elle kurdum son sürümleri filan ama hala cpu 100 de ve bilgisayar 1 hafta öncesinden acayip yavaşladı. sistem
i5-8265u
4gb ddr4 2666mhz RAM
128gb ssd
Intel uhd graphics 620
mx 110 2gb
yardım lütfen :(
bilgisayar kullanılamıtacak konuma geldi
hangi uygulamayı açarsam açıyım:
boşta olsa bile system hizmet ana bilgisayarı va kullanıyor yardım lütfen
Diskleri biçimlendir pcde önemli dosyalar yoksa herşeyi silerek temiz format at fabrikadan alındığı gibi olsun yani. Önemli dosyalar varsa usbye veya bulut depolara yükle. Nolur nolmaz yedeklemiş olursun bi virüs girerse dosyalarını kilitler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
İşlemci değiştirmek dışında bir çaren yok. Buraya kadarmış dostum. Yazılımsal olarak bakma bu duruma.

Ufak bir güncelleme; MalwareBytes programını sil ve bir daha yükleme. Ama işlemcinin o program açıkken %100 olması da normal değil tabi ki.
nasıl vardın bu duruma 8 aylık bilgisayar ve laptop yani nasıl işlemci değişirki

yeni sisteme benziyor diye format atın dedim ama işe yaramıyorsa servise yollayın derim formatı atarkene a dan z ye bütün her şeyi silerek mi formata başladınız
her şeyi sildi işte kendisi windowsu yeniden kurdu fabrikadan çıkmış gibi oldu

Top Bottom