ibrahim123321
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
cpu kullanımnı oyun oynarken bile %15 ile 20 arasında en fazla normal şartlarda %70 80 olması gerek miyor mu yoksa ben mi yanlıs biliyorum
İşlemciler akıllıdır. Gerekmediği zamanlarda yüksek güçte çalışmazlar. Yanlış biliyorsun.cpu kullanımnı oyun oynarken bile %15 ile 20 arasında en fazla normal şartlarda %70 80 olması gerek miyor mu yoksa ben mi yanlıs biliyorum
ryzen 5 3600 gtx 1660 superNormal. İşlemci ve Ekran kartın nedir?
Gayet normal.ryzen 5 3600 gtx 1660 super
işlemciyi zorlayacak bir oyun veya bir program var mı bakayım performansına çünkü bugün soğutucu aldım takarken dişleri yamulmuş işlemcinin bilgisayarcıya götürdüm cımbız ve büyüteçle düzeltmiş ama performansı hala aynı mı merak ettim cs go ve lolde fps hala aynı ama gta5 bozuk galibaİşlemciler akıllıdır. Gerekmediği zamanlarda yüksek güçte çalışmazlar. Yanlış biliyorsun.
Prime 95 indir. Stres testine sok. İşlemci kullanımı yüzde 100 olacaktır. 15 dk kadar öyle dursun bir sorun varsa mavi ekran verir. Vermezse sorun yok demektir.işlemciyi zorlayacak bir oyun veya bir program var mı bakayım performansına çünkü bugün soğutucu aldım takarken dişleri yamulmuş işlemcinin bilgisayarcıya götürdüm cımbız ve büyüteçle düzeltmiş ama performansı hala aynı mı merak ettim cs go ve lolde fps hala aynı ama gta5 bozuk galiba