Yardım CPU overheating alert! PC kapanıyor

Farway

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,469
Arkadaşlar az önce YouTube da 25 30 dj takıldım tam Google a bir şey yazdım enter a bastım PC gitti.birdaha açtım yine aynı... Kapanıyor sonra tuşa basıyorun fotodaki hata...
r5 3600
Rx590 ekran kartı
Coolermaster MWE 650w
Dark aquaforce 242R sıvı soğutma
8GB xpg 3200 MHz ram

Ekler

• IMG20201003084720.jpg
    IMG20201003084720.jpg
    3 MB · Hit: 213
Arkadaşlar az önce YouTube da 25 30 dj takıldım tam Google a bir şey yazdım enter a bastım PC gitti.birdaha açtım yine aynı... Kapanıyor sonra tuşa basıyorun fotodaki hata...
r5 3600
Rx590 ekran kartı
Coolermaster MWE 650w
Dark aquaforce 242R sıvı soğutma
8GB xpg 3200 MHz ram
Cpu sıcaklığını ölçtün mü geri açıp termal macundan ne kadar süre geçti?

IMG20201003090715.jpg
ssaçma şekilde yükseliyor her saniye. Yan kapakta açık ben en iyisi bu sökeyim mi soğutmayı ne yapayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cpu sıcaklığını ölçtün mü geri açıp termal macundan ne kadar süre geçti?
Macundan4 5 ay geçti en fazla

Alıntıyı görüntülessaçma şekilde yükseliyor her saniye. Yan kapakta açık ben en iyisi bu sökeyim mi soğutmayı ne yapayım

Maçından 4 5 ay geçti en fazla
1.456V nedir hocam.
UV yapmanız lazım.
CPB yi kapatınca düzelir ama UV+OC yapmak hem daha performanslı hem de serin olur.

Termal macun düzgün sürülmemiş olabilir ama fazla voltaj veriyor.
Değiştirecekseniz MX-4

1.456V nedir hocam.
UV yapmanız lazım.
CPB yi kapatınca düzelir ama UV+OC yapmak hem daha performanslı hem de serin olur.

Termal macun düzgün sürülmemiş olabilir ama fazla voltaj veriyor.
Değiştirecekseniz MX-4
Bu güne kadar bir sıkıntım olmamıştı acaba neden... Normalde 1.2v da çalışıyordu

Bana uv için yardımcı olabilirmisiniz msı b450m pro max anakartta nasıl yapabilirim kaça çekmem lazım ve turboboostta sıkıntı çıkartırmı

Son düzenleme:
Kaç derecede overheating diyip kapatıyor ?

İşlemci soğutucusu tam bir şekilde takılı mı? Tırnakları ayakları her neyse tam oturmamış gibi görünüyor.
Veya temizlik yapmanın vakti gelmiş. İçini üfletip termal macunları yenilemen lazım.

1.45v aşırı yüksek bir değer! 1.1-1.2v olmalıydı

Arkadaşlar fanımın birinin dönmediğini farkettim onun ayağını felan kontrol ettim taktım biosa girdim ısı yine yükseliyordu ben evde yokken kardeşim birkaçkez kapanmış o şekil devam etmiş... Dün gece saatlerce lol oynadı. Neyse ben voltajıda düşürem dedim ayarı ilk boost ayarını otodan çıkarttım 4200 e aldım voltajıda 1300 yazdım ama şuan pc açılmıyor 😂😂😂 yani fanlar dönüyor pc çalışıyor ama görüntü yok

CPB Kapatmayı dener misin?

Arkadaşlar fanımın birinin dönmediğini farkettim onun ayağını felan kontrol ettim taktım biosa girdim ısı yine yükseliyordu ben evde yokken kardeşim birkaçkez kapanmış o şekil devam etmiş... Dün gece saatlerce lol oynadı. Neyse ben voltajıda düşürem dedim ayarı ilk boost ayarını otodan çıkarttım 4200 e aldım voltajıda 1300 yazdım ama şuan PC açılmıyor 😂😂😂 yani fanlar dönüyor PC çalışıyor ama görüntü yok
1300 mü 1.3000 mü ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,013
Üyeler
188,686
Son üye
odmrtrk
Geri