farukboylugx
80+
Anakartın ve PSU'n nedir?
O da ek güç girişi işte, hepsini doldurmak daha sağlıklı.
İ7 10700k msi z490 gaming plus psu thermaltake 750w rgp bronz sertifikalı
PSU'nun tam modelini yazar mısın dostum?İ7 10700k msi z490 gaming plus PSU thermaltake 750w rgp bronz sertifikalı
4.8ghz de i7 10700k kullaniyorun 5.0 yapacagim sanirim doldurmam gerekiyorcpu power2 girişi işlemciniz en üst seviye olmadıkça ve en üst düzeyde overclock yapmıyorsanız bu girişi kullanmanıza kesinlikle ihtiyaç yok
Sen bana modeli tam olarak söyle yeter.Psuda 6 pinlik bir cikis var 4 pinlik cikis mevcut degil acaba o yuzdenmi
Onu kullanana soralımcpu power2 girişi işlemciniz en üst seviye olmadıkça ve en üst düzeyde overclock yapmıyorsanız bu girişi kullanmanıza kesinlikle ihtiyaç yok
Yinede oc noktasında stabilite kaybı yaşarsanız veya istediğiniz frekanslara çıkamazsanız ek 8 pin güç girişini kullanın derimO 4 pini nasil doldurabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
4.8ghz de i7 10700k kullaniyorun 5.0 yapacagim sanirim doldurmam gerekiyor
Thermaltake smart rgb bx1 80plus bronze 750wSen bana modeli tam olarak söyle yeter.
Onu kullanana soralım.
@Kneeford hocam, yük altında işlemci kaç Watt kullanılıyor? HWiNFO64'ten bakabilirsiniz.
Acaba 6 pinlerin yaninda bulunan 2 pinleri yan yaba 4 pin yapip taksam olurmuYinede oc noktasında stabilite kaybı yaşarsanız veya istediğiniz frekanslara çıkamazsanız ek 8 pin güç girişini kullanın derim
Acaba neden o sisteme gidip de o PSU'yu aldın?Thermaltake smart RGB bx1 80plus bronze 750w