CPU sıcaklığı 100 derece oldu

Soğutucu almasını ben de öneriyorum. Fakat arkadaşın sorunu bir başka. Kullanan çoğu kişide değerler ortalama 70-80 arası takılıyor. Biz buna da normal üstü dediğimiz için işlemci soğutucu öneriyoruz.
Post automatically merged:

Güzelce temizleyip sürün. Belki etki eder.
Bir şey değişmezse işlemcide sıkıntı olabilir.
Ne gibi bir sıkıntı olabilir inan bir fikrim yok fakat elindeki macunu sürdükten sonra değerler yine aynıysa işlemciyi iade edip başka bir yerden satın al.
Videoyu izleyeceim eğer çok etki etmezse macunu değiştiririm o zamanda bişe değişmezse iade ederim

Soğutucu almasını ben de öneriyorum. Fakat arkadaşın sorunu bir başka. Kullanan çoğu kişide değerler ortalama 70-80 arası takılıyor. Biz buna da normal üstü dediğimiz için işlemci soğutucu öneriyoruz.
Post automatically merged:

Güzelce temizleyip sürün. Belki etki eder.
Bir şey değişmezse işlemcide sıkıntı olabilir.
Ne gibi bir sıkıntı olabilir inan bir fikrim yok fakat elindeki macunu sürdükten sonra değerler yine aynıysa işlemciyi iade edip başka bir yerden satın al.
Bir sorum olacaktı termal macunu sürmeden önce eskisini temizlememeiz gerekiyor ya fanın üstündekinide mi temizlememiz lazım

Bir sorum olacaktı termal macunu sürmeden önce eskisini temizlememeiz gerekiyor ya fanın üstündekinide mi temizlememiz lazım
Fanın üstündekini de silebilirsiniz fakat geneli işlemcinin üstünde olacaktır zaten.

Artık o soğutucu ile normal diyebiliriz bu değerlere :).
Hocam merhaba 2 gün önce cpu 100 dereceyi gördüğü için yazmıştım daha sonradan termal macunu sürmemi istediniz bende sürmüştüm. İlk gün bir sıkıntı yoktu her şey olması gibiydi fakat şimdi rise of the tomb raider oyununu oynadım ve 106 dereceyi gördüm cidden ne yapacağımı şaşırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,885
Üyeler
190,996
Son üye
Galile
Geri