o şekilde kullanma macun yenileMerhabalar dostlar, yeni bir bilgisayar satın aldım. Aldığım bilgisayarı kurdum ve açtığımda çok fazla takılma ve donma olduğunu gördüm. Belirli bir süreden sonra PC kendini resetliyor.
Soğutucu mu yok olmMerhabalar dostlar, yeni bir bilgisayar satın aldım. Aldığım bilgisayarı kurdum ve açtığımda çok fazla takılma ve donma olduğunu gördüm. Belirli bir süreden sonra PC kendini resetliyor.
Anakartta CPU_FAN'a CPU soğutucunun takılı olup olmadığına bakar mısın?Merhabalar dostlar, yeni bir bilgisayar satın aldım. Aldığım bilgisayarı kurdum ve açtığımda çok fazla takılma ve donma olduğunu gördüm. Belirli bir süreden sonra PC kendini resetliyor.
Hocam adamlar test edip öyle göndermişlerdi.o şekilde kullanma macun yenile
Hocam takılı ve ellediğimde buz gibiAnakartta CPU_FAN'a CPU soğutucunun takılı olup olmadığına bakar mısın?
Sistem sıfır ve test edilip öyle gönderildi.işlemci fanını doğru taktınız mı sistem sıfır mı ayrıca
Anakartın fotoğrafını atar mısın? BIOS ayarlarını sıfırlayıp kaydedip çık bakalım bir de. Fan çalışmıyor olarak görünüyor çünkü.Hocam adamlar test edip öyle göndermişlerdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam takılı ve ellediğimde buz gibi
Fan çalışıyor hocamAnakartın fotoğrafını atar mısın? BIOS ayarlarını sıfırlayıp kaydedip çık bakalım bir de. Fan çalışmıyor olarak görünüyor çünkü.