8 gram mı sürecekmiş yani saçmalıkMerhaba konuyu güncellemek istedim bilgisayarcı abi 500 tl servis + 750 tl macun parası çıkardı 8 gram kullanicakmis kaliteli mal kullanicakmis falan fiyat sizce nasıl sormak istedim
8 gram mı sürecekmiş yani saçmalıkMerhaba konuyu güncellemek istedim bilgisayarcı abi 500 tl servis + 750 tl macun parası çıkardı 8 gram kullanicakmis kaliteli mal kullanicakmis falan fiyat sizce nasıl sormak istedim
Kanka keşke dediğin gibi olsa fakat yukarıda konudan bağımsız durumu anlattım bu sistemi ilk aldığımda görüntü alamiyordum evde fakat mağazada görüntü alıyordum acaba sorun evde ki prizde mi diye bilgisayarcı bir esnafda denedik ordada gelmemişti vatan bilgisayarda garanti almıyordu onlarda görüntü gelmiyor diye bende psu değiştim psu değişince Garanti dışına çıkmıştır maalesefkardeşim bu pc nin garantisi yok mu niye servise vermion
haha hocam saçmalamayın isterseniz bilgisayarın tüm parçalarını da değiştirseniz tek bir parça bile kalsa almak zorundalar siz sadece gidince sizin ürününüzzü teste götürmenizi istiyorum diceksin. bak benim pc de ramlar psu değişik ama hala garantiye verebiliyorum. size hazır sistem satmaları birşeyi değiştirmez. adamlar zaten siz onlara verdiğinizde parçaları söküp hepsini yetkili servislere gönderiyorlar ve tesstlerini ayrı ayrı pc lerde yapıyorlar. lütfen gidin verin garantiye itiraz ederse de şiklayet edin öyle bi saçmalık yok. kendim yaşadığım için d iyorum sizeKanka keşke dediğin gibi olsa fakat yukarıda konudan bağımsız durumu anlattım bu sistemi ilk aldığımda görüntü alamiyordum evde fakat mağazada görüntü alıyordum acaba sorun evde ki prizde mi diye bilgisayarcı bir esnafda denedik ordada gelmemişti vatan bilgisayarda garanti almıyordu onlarda görüntü gelmiyor diye bende psu değiştim psu değişince Garanti dışına çıkmıştır maalesef