Kuzey Tekinoğluu
80+
- Reaksiyon skoru
- 84
Pc başlarken cpu sıcaklık uyarısı verdi daha yeni ilk kez açtım nedeni nedir acaba zarar verir mi pcye
termal macun sürülmemiş olabililr , soğutucu tam oturmamış olabilir zararı olur evet.Pc başlarken cpu sıcaklık uyarısı verdi daha yeni ilk kez açtım nedeni nedir acaba zarar verir mi pcye
Termal macun yok işlemci soğutucusu da yok ama pc boşta oyun fln açık değil ne yapayım şuantermal macun sürülmemiş olabililr , soğutucu tam oturmamış olabilir zararı olur evet.
işlemci nedir ?Termal macun yok işlemci soğutucusu da yok ama pc boşta oyun fln açık değil ne yapayım şuan
Ryzen 7 5700işlemci nedir ?
bir tık ısınır o işlemci stok fan falan varsa onu takın yoksa pek kullanmanızı önermem.Ryzen 7 5700
Kasada 4 fan var sadece pcyi kapatıyım mı şimdibir tık ısınır o işlemci stok fan falan varsa onu takın yoksa pek kullanmanızı önermem.
cpu-z programını indir oradan 90 dereceyi geçmemesine dikkat et diğer türlü sıkıntı.Kasada 4 fan var sadece pcyi kapatıyım mı şimdi
güç planı seçme yerinde güç tasarufunu açın onun da etkisi olur sıcaklığa.cpu-z programını indir oradan 90 dereceyi geçmemesine dikkat et diğer türlü sıkıntı.
İndirdim nasıl bakıcamcpu-z programını indir oradan 90 dereceyi geçmemesine dikkat et diğer türlü sıkıntı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
güç planı seçme yerinde güç tasarufunu açın onun da etkisi olur sıcaklığa.
Boşta sonuçtaİndirdim nasıl bakıcam
napim
Core tempten baktım 95 derece gösterdi neden bu kadar fazla
boşta olsa bile soğutması yok pc nin açılması bile mucizeİndirdim nasıl bakıcam
napim
Core tempten baktım 95 derece gösterdi neden bu kadar fazla
Boşta sonuçta
Termal macun yetmez miboşta olsa bile soğutması yok pc nin açılması bile mucizegüç tasarufuna getir 90 dan aşağı düşsün düşmezse soğutucu gelene kadar sabredecen artık
![]()
yetmez kötüde olsa bi soğutucu şart.Termal macun yetmez mi
Önerebilir misin ben anlamamda bide fiyatları nasıl ortalamayetmez kötüde olsa bi soğutucu şart.