Bişe olmaz dedim ne bilimNeden teknolojik bir aleti sudan geçirdin merak etmedim değil.
Komple hocam fan yaprağı çıkarmı hiçsudan geçirdim derken? fan yapraklarını mı çıkarıp yıkadın komple suya mı soktun?
Çıkar tabii ki hocam. Alttaki metal tabakayla ayırabiliyorsunuz.Komple hocam fan yaprağı çıkarmı hiç
Kuruttum biraz ama noldu bilmiyorum. Error ayarını kapattım şuan egzoz fanını üstüne koydum bloğun. Egzotik manzara var fjndjdbdjdnSudan geçirip direkt taktıysan bozulma ihtimali yüksek. En azından tüm sistemi yakmamışsın.
CPU FAN hatasının diğer sebebi tam oturmadığı için de olabiliyor. BIOS'dan görmezden gel seçeneği vardı.
Komple fanla beraber yıkadıysan geçmiş olsun. Yeni soğutucu önerisi için konu açabilirsin.Termal macunu yenilerken çıkardım amd wraith soğutucuyu bi yıkıyim dedim sudan geçirdim. Şimdi pc açınca bi an dönüp duruyor ve cpu fan error veriyor bios.
Hocam bence bütçenize göre bir konu açın. Arkadaşlarımız tavsiye versin. Alacaksanız da hayırlı olsun şimdiden.Silverstone KR03 alıcam sanırım