Yardım CPU Soğutucu ölmüşmüdür ?

Barissta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
368
Termal macunu yenilerken çıkardım amd wraith soğutucuyu bi yıkıyim dedim sudan geçirdim. Şimdi pc açınca bi an dönüp duruyor ve cpu fan error veriyor bios.

Sudan geçirip direkt taktıysan bozulma ihtimali yüksek. En azından tüm sistemi yakmamışsın.

CPU FAN hatasının diğer sebebi tam oturmadığı için de olabiliyor. BIOS'dan görmezden gel seçeneği vardı.

Neden teknolojik bir aleti sudan geçirdin merak etmedim değil.

sudan geçirdim derken? fan yapraklarını mı çıkarıp yıkadın komple suya mı soktun?

Sudan geçirip direkt taktıysan bozulma ihtimali yüksek. En azından tüm sistemi yakmamışsın.

CPU FAN hatasının diğer sebebi tam oturmadığı için de olabiliyor. BIOS'dan görmezden gel seçeneği vardı.
Kuruttum biraz ama noldu bilmiyorum. Error ayarını kapattım şuan egzoz fanını üstüne koydum bloğun. Egzotik manzara var fjndjdbdjdn

Termal macunu yenilerken çıkardım amd wraith soğutucuyu bi yıkıyim dedim sudan geçirdim. Şimdi pc açınca bi an dönüp duruyor ve cpu fan error veriyor bios.
Komple fanla beraber yıkadıysan geçmiş olsun. Yeni soğutucu önerisi için konu açabilirsin.

Çıkar tabii ki hocam. Alttaki metal tabakayla ayırabiliyorsunuz.
Onu ayırdım ama ikisini de yıkadım jfbckdnd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Silverstone KR03 alıcam sanırım

Geri