KYLORIN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,119
evet phantom spiritin daha sessiz bide ek olarak rgbsi var isteyene1 2 derece var ama fanlar 14cm daha sessiz çalışıyor.
evet phantom spiritin daha sessiz bide ek olarak rgbsi var isteyene1 2 derece var ama fanlar 14cm daha sessiz çalışıyor.
Spiritin argblisi vardı almadım pişmanımevet phantom spiritin daha sessiz bide ek olarak rgbsi var isteyene
1500e mi ne çekmiştimSpiritin argblisi vardı almadım pişmanım
7800x3dyi bile soğutuyor paşamSpiritin argblisi vardı almadım pişmanım
Pearless assassin çek geçThermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Thermalright Peerless Assassin 120 TL-C12 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
Başka öneriniz varsa yazın lütfen! Am4 sistememim.
Nisandan beri kasa toparlamaya çalışıyorum.1500e mi ne çekmiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
7800x3dyi bile soğutuyor paşam
bal gibi soğutucu fakat rgbsi aman aman güzel değil güzel denilir geçilir o kadar.Nisandan beri kasa toparlamaya çalışıyorum.
Noctua nh d15s alacaktım, hiç gerek yok phantom spirit al geç dediler. On numara soğutucuymuş. Argb siz versiyonunu 1499 gaming genden almıştım.
7500f i rahat soğutuyor. Hatta trifact 5ghz den 5.3 ghz e overclocklayıp 70 derece civarında tutuyor. 4070 ti süperle 2k da darboğaz yersem ben de denerim 5.2 5.3 ghzleri.
Ramlerbal gibi soğutucu fakat rgbsi aman aman güzel değil güzel denilir geçilir o kadar.
SDFHJSDFDNJSFNJŞK no rgbde güzel oluyor ama mouse mosuse pad falan hepsi uyumlu olursaRamler
Ssdler
M2 soğutucusu ve işlemci soğutucusunda ışık yok
Kasada var ekran kartında olacak.
Kasa beyaz, içindekiler siyah, m2 soğutucu snowman kartal sembolü var. Sanırım bilgisayarı satarken Beşiktaş hastasından temiz sistem yazacağım![]()
Kasada holder desteği yok, ekran kartı aşağı bakacağı için çok ışıtmaz. Kasayı da kapatır çakma proart havası veririz kdkdkd.SDFHJSDFDNJSFNJŞK no rgbde güzel oluyor ama mouse mosuse pad falan hepsi uyumlu olursa