Neler Yeni

cpu stres testi termal macunu kuruturmu

Bünyamina

80+ Platinum
Senin için önemi yoksa değiştirme dostum ben tavsiyemi söyledim. 2 yıldan sonra kurumaya başlıyor zaten macunlar. Efektif bir iletim istiyorsan yılda bir max değişim için 1.5 yıl öneriyorum ben değiştirdiğim insanlara da böyle önerdim dinleyip dinlememek sana kalmış. İstersen sıcaklığa göre de yapabilirsin. Sonuçta ben 3 5 yıl gitmez demedim efektiflik istiyorsan değiştirirsin mx4 7 yıl giderim diyor ama nasıl gideceğini söylemiyor. 2.5 yıl kullanıyorum demişsin o kasa 2.5 yılda nasıl bir toz bağlar biliyor musun ? Kullanım alanına göre bile değişir o.
Neredeyse her gün saatlerce açık bir pc. Temizliğine az çok önem veriyorum. Sıcaklık değerine bakıp değiştirmeyi en doğru yaklaşım olarak görüyorum. Ürünü alıp 1 kaç derece düşürünce elimize inan hiçbir halt geçmiyor. Sistemi aşağı ekliyorum. Pek anlaşılmayabilir toz durumu ama az çok fikir elde edersin. Fan blokları oldukça toz kaplamış durumda. Kasa hava akışı iyi. 30 derece ortamda aldığım değer genellikle 40-75 derece arasında seyir ediyor. Tabi şu an hava durumu değişti çok daha iyi değerler alıyorum.

Ekler

• 5.jpeg
    5.jpeg
    451.5 KB · Hit: 15
Top Bottom