marvexy
80+
Hocam yazdım ya bende de res tusu çalışmıyordu. Deneyin bi 1-2 dakika, sonra bırakın bekleyinres tuşu çalışmıyor
Hocam yazdım ya bende de res tusu çalışmıyordu. Deneyin bi 1-2 dakika, sonra bırakın bekleyinres tuşu çalışmıyor
denicemHocam yazdım ya bende de res tusu çalışmıyordu. Deneyin bi 1-2 dakika sonra bırakın bekleyin
bios pilini çıkardıktan sonra kaç dk bekledin?res tuşu çalışmıyor
1 2 dk bekledim de psu kablosunu çıkarıpmı yapayımbios pilini çıkardıktan sonra kaç dk bekledin?
psuyu kapat, bios pilini çıkar, 5 dk bekleyip geri tak.1 2 dk bekledim de psu kablosunu çıkarıpmı yapayım
Hocam biraz araştırdım, shift tuşuna basılı tutarken restart'a basındenicem
tamam önce bunu deneyip sonra pili çıkarıcamHocam biraz araştırdım, shift tuşuna basılı tutarken restart'a basın
hocam pc yi açıyorum shift e basılı tutarken restart f1 f2 ne varsa basıyom olmuyoHocam biraz araştırdım, shift tuşuna basılı tutarken restart'a basın
bios tuşu bende del, onu da deneyin resetle birlikte, olmuyorsa bilmiyorum bende böyle oldu. bana da pili çıkar tak, cmos resetle demişlerdi yapmadım gerek kalmadıtamam önce bunu deneyip sonra pili çıkarıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam pc yi açıyorum shift e basılı tutarken restart f1 f2 ne varsa basıyom olmuyo
bios flashback deniyorum şimdibios tuşu bende del, onu da deneyin resetle birlikte, olmuyorsa bilmiyorum bende böyle oldu. bana da pili çıkar tak, cmos resetle demişlerdi yapmadım gerek kalmadı
Sonuçları bekliyorum, umarım biosa ulaşırsınız, ordan sonrası kolay.bios flashback deniyorum şimdi
henüz bekliyorum bios flash back hala bitmedi sanırım axmp intel destekli bişeymiş onu açtığım için sanırım cpu ışığı böyle olduSonuçları bekliyorum, umarım biosa ulaşırsınız, ordan sonrası kolay.
evet bende de öyle oldu intel değil amd cpu var. EXPO açtım ve memory context restore açtım, sorun yok.henüz bekliyorum bios flash back hala bitmedi sanırım axmp intel destekli bişeymiş onu açtığım için sanırım cpu ışığı böyle oldu
10 dk oldu sanırım ama bişey değişmedi bu kadar uzun sürmesi normalmievet bende de öyle oldu intel değil amd cpu var. EXPO açtım ve memory context restore açtım, sorun yok.