Çözüldü✓ Cpu ve Gpu mhz düşüşü

sanırım sizde de aynı sistem var
Bende de var aynısı Forza horizon 4 oynuyorum arada James Donkeye kurulu arada saliselik droplar giriyor onun dışında bir problem çıkarmıyor bana.

witcher 3 de düşüyor ets2 de düşüyor lol de düşüyor oyunlardan kaynaklancağını sanmıyorum
Ben büyük ihtimal SSD'den kaynaklandığını düşünüyorum hocam. Elinizde varsa farklı bir disk ya da ödünç alabileceğiniz onda deneyin.

Ben büyük ihtimal SSD'den kaynaklandığını düşünüyorum hocam. Elinizde varsa farklı bir disk ya da ödünç alabileceğiniz onda deneyin.
bu sistemle forza horizon 4 de kaç fps alıyorsunuz ve hangi ayarlarda öğrenebilir miyim ?

Elin de SSD yerine takabileceğin başka bir alternatif varsa onu tak, düşüş olmuyorsa sorun bellidir eğer düşüyorsa sorun ramlerdedir.

bu sistemle forza horizon 4 de kaç fps alıyorsunuz ve hangi ayarlarda öğrenebilir miyim ?
Windows 10 kullanırken en az 50 en fazla 70 alıyordum. Ortalama 60 larda geziyordu. Windows 11'e geçince gene fazla değişen bir şey olmadı ortalama 55-60 FPS alıyorum. Ayarları benchmark testinden otomatik ayarladı. 1920x1080P

İşlemciye atadığınız vram miktarı ne kadar? Vram miktarı az ise öyle yapması muhtemel 2gb yapmalısınız.

Elin de SSD yerine takabileceğin başka bir alternatif varsa onu tak, düşüş olmuyorsa sorun bellidir eğer düşüyorsa sorun ramlerdedir.
500gb harddisk taktım fakat bunda da düşüş yaşandı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci değerleri benimde hemen hemen sizin gibi.
sistemlerimiz neredeyse aynı işlemcimiz, ramlerimiz, anakartımız sorun neyden kaynaklanıyor olabilir ?

500gb harddisk taktım fakat bunda da düşüş yaşandı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sistemlerimiz neredeyse aynı işlemcimiz, ramlerimiz, anakartımız sorun neyden kaynaklanıyor olabilir ?
Ramlerinizin yerini değiştirin.

Geri