aydin.
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Satan adam bir şey bilmiyor o zaman. O pc nin güzel bir termal macununu yenilet veya yenileHayır sıfır aldım media mark tan 4 bin TL ye
Satan adam bir şey bilmiyor o zaman. O pc nin güzel bir termal macununu yenilet veya yenileHayır sıfır aldım media mark tan 4 bin TL ye
ghsaıudhasuıdsadsadasdasdStok Fan ?
Satan adam ordaki bilgisayarlar hakkında en bilgili kişi demislerdi ama tabi ben o zaman hicbirşey bilmiyom saf lıgımdanSatan adam bir şey bilmiyor o zaman. O pc nin güzel bir termal macununu yenilet veya yenile
ghsaıudhasuıdsadsadasdasd
Kardeşim daha yeni PUBG m oynuyodu işlemci 96 100derce fln geziyo pc alalı 2 sene oluyo termal macun deişmedin
İşlemci i5 8250u AİO PC kulanıyom
Termal macun DEĞİŞTİR, temizle azalırKardeşim daha yeni PUBG m oynuyodu işlemci 96 100derce fln geziyo pc alalı 2 sene oluyo termal macun deişmedin
İşlemci i5 8250u AİO PC kulanıyom
O zaman yemek bari yapamazmısin elektrik faturasında azalır hem (!)AİO pc fan degistirme gibi bi imaknı yok bu pc de
Denenebilir denersem konusunu acıcamsucuk yiyek la
Termal macun mx4 almayı düşünüyom bilgisayarcıda temizletirsem olurmu ve termal macun sürmeyiTermal macun DEĞİŞTİR, temizle azalır
teknobiyotik ten orj mx4 al, bilgisayarcı git iyi bi temizlesin mx4 ü sürsün sonra. ama kendi macununu fln sürmesin orj mx4 olmasına dikkat etDenenebilir denersem konusunu acıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Termal macun mx4 almayı düşünüyom bilgisayarcıda temizletirsem olurmu ve termal macun sürmeyi