- Reaksiyon skoru
- 1,079
Yarın katıl turnuvaya alsınlar boyunun ölçüsünü hocam![]()
Yarın katıl turnuvaya alsınlar boyunun ölçüsünü hocam![]()
gaz verme valla iksir golemi oynarim bakYarın katıl turnuvaya alsınlar boyunun ölçüsünü hocam![]()
Gel gaza sıkıntı yok, ama iksir golemi oynayamazsın çünkü çekilişli turnuva olacak. Ödül de dağıtacağızgaz verme valla iksir golemi oynarim bak![]()
abowww cekilisli demek, eldeki imkanlarla ne kadar olursa artik... odul ne bu arada?Gel gaza sıkıntı yok, ama iksir golemi oynayamazsın çünkü çekilişli turnuva olacak. Ödül de dağıtacağız![]()
Ödül sürpriz olsun, yarın saat 17-19 arası forumda takılın, duyurusunu yapacağızabowww cekilisli demek, eldeki imkanlarla ne kadar olursa artik... odul ne bu arada?
turnuvaya nasıl katılınıyor bu arada bi baktım bulamadım eskiden kendine özel sekmesi vardı ordan giriliyordukaçırmadın laaa bu öylesine bişiydi yarın turnuva
Ana menüde üst sağda 3 çizgi varturnuvaya nasıl katılınıyor bu arada bi baktım bulamadım eskiden kendine özel sekmesi vardı ordan giriliyordu
özel 8.9 iksir ortalamalı destemle oynayamayacak mıyımAna menüde üst sağda 3 çizgi var
Oraya basın orda turnuvalar var
Yarın turnuvayı açacaz bilgiler gelir
tırstın ben yokken oynadın sandımkaçırmadın laaa bu öylesine bişiydi yarın turnuva
D.A Forum direk çıkıyorklan kodu atsanıza