Neler Yeni

Crack Hakkında Merak Ettiklerim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Oyunları kıran kişiler dünyanın en karizmatik insanlarıdır.
Sen onlar hakkında böyle düşünüyor olabilirsin ama tanıdığın insanlar değil ve bu işlerden para kazanmaları lazım senin üzerinden hangi yollar ile para kazanıyorlardır sence?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beni neden etiketlemedin :mad:
20 DK geç kalmışım.
Kavgasız bir beyin fırtınası yapmaya çalışıyorum 👍

• Üzgün
Reaksiyonlar: baid

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Bazıları oyunun dosyalarının içine zararlı yazılım atıyorlar bazıları site reklamları bazıları da sadece ünlenmek için. Son dediğim grup çok küçük bir kısmını oluşturuyor.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu konu 1 saate 10 sayfa ben yerimi alayım.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Oyunları kıran kişiler dünyanın en karizmatik insanlarıdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnsanlar çöp oyunların 200-300 lira olduğunu gördükten sonra akıllandılar.
Çöp dediğin oyunlar sana ücretsiz verilse översin ama.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,708
İsim
misfit
Türkiye'de artık oyunlara para verilirmi algısı oluşmaya başladı çok ucuz oyunlar bile crack kullanılıyor oyunlara para veren enayi olarak görülüyor bunun sebepleri ne olabilir sizce 🤔
Ucuz oyunları cracklenmesine son derece karşıyım. Özellikle de ülkemizdeki oyun geliştiricileri durumları gereği genellikle ucuz oyun yapıyorlar simülasyon vs. Bedavası varken niye alayım kafasında çoğu kişi, mesela geçen gün arkadaşıma zorla forest aldırdım. ETS'yi bile crack oynayan birisi kendisi.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan
Merhabalar merak ettiğim bazı konular var crack'i kullanan insanlar neden crack'i meşrulaştırmaya çalışıyor ortada bir hırsızlık var ve bunu normal birşeymiş gibi gösteriyorlar bunun sebebi nedir ? İkinci olarak da oyunları crackliyen insanların bu işten kazancı nedir ? Oyunları babalarının hayrına mı crack yapıyorlar.
hocam bence oyuna para vermeyecek adam crack oynamalı ve bu sadece ülkemizde yok zaten insan bir oyuna 600-700tl veremeyebilir ve bu çok normal bence ama durumu olan adamda crack oynamamalı

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Çöp dediğin oyunlar sana ücretsiz verilse översin ama.
Hayır, mesela cyberpunk üzerinden örnek vereyim. Bu oyunu bana ücretsiz verseler yine online modu yok korsan oynasam yine online modu yok yani korsan ile orjinal arasında fark yok. RDR2 verseler sevinirim(rdr2 çöp değil yanlış anlama en sevdiğim oyun 200 lirayı hakeden bir oyun ama keşke 100 lira olsada alabilsem).

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Crackin hiçbir mantıklı açıklaması yok bu arada. Ben bu forum hesabını bile 3-4gün önce crack mevzusu konuşulurken tilt olup birşeyler anlatmak için açmıştım hatta. O zaman da bunun gayet mantıksız olduğunu söyledim. Kimsenin fakir olmasını istemem ama sizin gelirinizin düşük olması oyun firmalarını baltalama hakkını elde ettiğiniz anlamına gelmiyor. Ben böyle dedim diye milyar dolarlık oyun firmasını savun anca diye laf yedim geçen sefer ama telltale games gibi çok da büyük olmayan firma cracke dayanamayıp battı ve o türün tek temsilcisi olan firma artık yok. Bu crack olayının iyisi-kötüsü, hakeden oyunu, haketmeyen oyunu yok. "Aaaa bu küçük firma bunun oyununu cracklemeyelim" demiyor kimse. Yaptığınız şeyi meşrulaştırmaya çalışmayın

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan
Crack suçtur! Sen binemediğin arabayı çalıyor musun! :mad: :mad: :mad:
hocam bu çok saçma bir örnek şimdi düşün fabrika arabayı yapmış sonra bu araba fabrika önündeki garaja konulmuş ve oradan çalınmış adamın biride sana arabayı veriyor ve tüm suçu üzerine alıyor kabul etmez misin?

• Üzgün
Reaksiyonlar: baid

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Her insan internette bir şey yazabilir. Çokta tınlama.

Korsan oyunlar ANA KONUSU diye bir konu açılmalı (Başlık olmadı ama anladınız.)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom