bencede hala epic daha iyi diyenleri anlamıyorum adamların daha oyun menüsü yokMesela rdr online oynamak istesem steam çok kolaylık sunar bana. Steam'in oyun içi menüsünü biliyorsun zaten anlatmama gerek yok (shift+tab). Ama mesela oyunu epic games'den alırsam arkadaşlarımla oynamak için yarım saat uğraşırım oyunlarına katılmak için.
arada değişiyor hocam şuan 3.3 olması lazım ama baya değişiyorSuçlanması gereken bu durumda olmamıza sebep olan kişilerdir çok doğru demişsin. Bunun sebebini elin amerikadaki firması çekmek zorunda değil ben herkese bunu anlatmaya çalışıyorum. Oyun firmaları aa bunların ekonomisi kötü 60$yerine 60tl den satalım diyemez zarar eder. bazıları yerel fiyatlandırmaya gidiyor yapanlar sapolsun ama yapmıyana niye yapmıyon deme gibi bir hakkımız yok bir insandan 60 alırken diğerinden 10 almak zorunda değil. Steam de oyunculara aşık olduğundam yapmıyor o önerdiği kur var (yanlış hatırlamıyorsam 2.1) bundan verirseniz sürümden kazanma şansınız olur diyor. Steam de kendi %30komisyonundan gelenin derdinde yani.
Steam'inde arayüzü eskidi artık ben güncellemelerini bekliyorum. Ama steam bu haliyle bile diğer tüm platformlardan daha iyi.bencede hala epic daha iyi diyenleri anlamıyorum adamların daha oyun menüsü yok
En son indirme menüsü orjinale sadık kalınarak değiştirilicekti.Steam'inde arayüzü eskidi artık ben güncellemelerini bekliyorum. Ama steam bu haliyle bile diğer tüm platformlardan daha iyi.
o menüye güncelleme olarak ne gelebilir ki çok bir şey eklenemez gibi adamlar oraya direk topluluk pazarını bile koymuşSteam'inde arayüzü eskidi artık ben güncellemelerini bekliyorum. Ama steam bu haliyle bile diğer tüm platformlardan daha iyi.
En son indirme menüsü orjinale sadık kalınarak değiştirilicekti.
Steam arayüzü biraz 1990 yılından kalma gibi duruyor kesinlikle değişmesi lazım. Sırf topluluğu için bile steam kullanırım.o menüye güncelleme olarak ne gelebilir ki çok bir şey eklenemez gibi adamlar oraya direk topluluk pazarını bile koymuş
evet çok eski duruyor ama sade ve kullanışlıSteam arayüzü biraz 1990 yılından kalma gibi duruyor kesinlikle değişmesi lazım. Sırf topluluğu için bile steam kullanırım.
Ben Steam'in eski arayüzünü beğeniyordum sohbet penceresi değişmeseydi keşke.Steam arayüzü biraz 1990 yılından kalma gibi duruyor kesinlikle değişmesi lazım. Sırf topluluğu için bile steam kullanırım.
Haklısın, gidip Electronic Arts benim ülkemde dolar kuru 8-9₺ dediğimde adamın umurunda olmayacağım. Zamanında PS TR'nin çok üstüne gidildi bu konuda, insanlar tehdit mesajları bile yolladı ama onların da yapabileceği bir şey yok. Umarım en yakın zamanda bu durumlardan kurtuluruz.Suçlanması gereken bu durumda olmamıza sebep olan kişilerdir çok doğru demişsin. Bunun sebebini elin amerikadaki firması çekmek zorunda değil ben herkese bunu anlatmaya çalışıyorum. Oyun firmaları aa bunların ekonomisi kötü 60$yerine 60tl den satalım diyemez zarar eder. bazıları yerel fiyatlandırmaya gidiyor yapanlar sapolsun ama yapmıyana niye yapmıyon deme gibi bir hakkımız yok bir insandan 60 alırken diğerinden 10 almak zorunda değil. Steam de oyunculara aşık olduğundam yapmıyor o önerdiği kur var (yanlış hatırlamıyorsam 2.1) bundan verirseniz sürümden kazanma şansınız olur diyor. Steam de kendi %30komisyonundan gelenin derdinde yani.
ben epicten birtek bedava oyunları alıp oynuyorum zaten ben epic e çok kinliyimEpic'i arayüzü için değil fiyatları için seviyorum
Ama Steam'in yeri bizde ayrıdır.
Neden?ben epicten birtek bedava oyunları alıp oynuyorum zaten ben epic e çok kinliyim