Neler Yeni

Crack Hakkında Merak Ettiklerim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
cidden steam en azındın tr oyuncu dostu en azından o da olmasa

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan
Mesela rdr online oynamak istesem steam çok kolaylık sunar bana. Steam'in oyun içi menüsünü biliyorsun zaten anlatmama gerek yok (shift+tab). Ama mesela oyunu epic games'den alırsam arkadaşlarımla oynamak için yarım saat uğraşırım oyunlarına katılmak için.
bencede hala epic daha iyi diyenleri anlamıyorum adamların daha oyun menüsü yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Suçlanması gereken bu durumda olmamıza sebep olan kişilerdir çok doğru demişsin. Bunun sebebini elin amerikadaki firması çekmek zorunda değil ben herkese bunu anlatmaya çalışıyorum. Oyun firmaları aa bunların ekonomisi kötü 60$yerine 60tl den satalım diyemez zarar eder. bazıları yerel fiyatlandırmaya gidiyor yapanlar sapolsun ama yapmıyana niye yapmıyon deme gibi bir hakkımız yok bir insandan 60 alırken diğerinden 10 almak zorunda değil. Steam de oyunculara aşık olduğundam yapmıyor o önerdiği kur var (yanlış hatırlamıyorsam 2.1) bundan verirseniz sürümden kazanma şansınız olur diyor. Steam de kendi %30komisyonundan gelenin derdinde yani.
arada değişiyor hocam şuan 3.3 olması lazım ama baya değişiyor

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Steam'inde arayüzü eskidi artık ben güncellemelerini bekliyorum. Ama steam bu haliyle bile diğer tüm platformlardan daha iyi.
En son indirme menüsü orjinale sadık kalınarak değiştirilicekti.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan
Steam'inde arayüzü eskidi artık ben güncellemelerini bekliyorum. Ama steam bu haliyle bile diğer tüm platformlardan daha iyi.
o menüye güncelleme olarak ne gelebilir ki çok bir şey eklenemez gibi adamlar oraya direk topluluk pazarını bile koymuş

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Bu arada şuan diyeceğim şey konsol oyuncuları için. Sony gibi devasa firmaya sallayıp çalışanları firmaya karşı madur etmek yerine gidin aral game e sallayın adamlar birkere yerel fiyatlandırma denedi ps store dan aral gamrs haksız rekabetten dava açtı 2m dolar tazminat verdiler. Sonra yerel fiyatlandırma yapmıyorlar diye gidip sonynin destek mailini kitlediler. Azıcık düşünün lütfen sonra hareket edin

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan
Steam arayüzü biraz 1990 yılından kalma gibi duruyor kesinlikle değişmesi lazım. Sırf topluluğu için bile steam kullanırım.
evet çok eski duruyor ama sade ve kullanışlı

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
Epic'i arayüzü için değil fiyatları için seviyorum 🤠
Ama Steam'in yeri bizde ayrıdır.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Steam arayüzü biraz 1990 yılından kalma gibi duruyor kesinlikle değişmesi lazım. Sırf topluluğu için bile steam kullanırım.
Ben Steam'in eski arayüzünü beğeniyordum sohbet penceresi değişmeseydi keşke.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,707
İsim
misfit
Suçlanması gereken bu durumda olmamıza sebep olan kişilerdir çok doğru demişsin. Bunun sebebini elin amerikadaki firması çekmek zorunda değil ben herkese bunu anlatmaya çalışıyorum. Oyun firmaları aa bunların ekonomisi kötü 60$yerine 60tl den satalım diyemez zarar eder. bazıları yerel fiyatlandırmaya gidiyor yapanlar sapolsun ama yapmıyana niye yapmıyon deme gibi bir hakkımız yok bir insandan 60 alırken diğerinden 10 almak zorunda değil. Steam de oyunculara aşık olduğundam yapmıyor o önerdiği kur var (yanlış hatırlamıyorsam 2.1) bundan verirseniz sürümden kazanma şansınız olur diyor. Steam de kendi %30komisyonundan gelenin derdinde yani.
Haklısın, gidip Electronic Arts benim ülkemde dolar kuru 8-9₺ dediğimde adamın umurunda olmayacağım. Zamanında PS TR'nin çok üstüne gidildi bu konuda, insanlar tehdit mesajları bile yolladı ama onların da yapabileceği bir şey yok. Umarım en yakın zamanda bu durumlardan kurtuluruz.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan
Epic'i arayüzü için değil fiyatları için seviyorum 🤠
Ama Steam'in yeri bizde ayrıdır.
ben epicten birtek bedava oyunları alıp oynuyorum zaten ben epic e çok kinliyim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.