Cirilla
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Tm D-Dostum beni çekmeyi başardın KonuyaMerhabalar merak ettiğim bazı konular var crack'i kullanan insanlar neden crack'i meşrulaştırmaya çalışıyor ortada bir hırsızlık var ve bunu normal birşeymiş gibi gösteriyorlar bunun sebebi nedir ? İkinci olarak da oyunları crackliyen insanların bu işten kazancı nedir ? Oyunları babalarının hayrına mı crack yapıyorlar.
Number 1: Crack kullanan insanlar ürünü bedavaya elde ettikleri için bunu savunuyorlar aynı bir takım tutmak gibi ve paraları alanları yani kendisi beleş kullanırken para veren kişiyi nasıl desem hakaret olmasın ama bana göre bir kısım enayi yerine koyuyor diğer insanları, Sanal bir ürün olduğu için yani sadece 0 ve 1 lerden oluştuğu için yani elle tutulucak ben bunu indirsem kimsenin ruhu duymaz yani bir araba çalsam sahibi bunu fark eder zarara girer ama ben gidip bir siteden indirsem sadece kopya bir program bunun kimseye bir zararı olmaz düşüncesindeler.
Number 2: Cracker'lar uygulamaları insanlar bedava indirsin diye yapmazlar bu birnevi en iyisi benim diyebilmek için programları kırar ve kendi ağlarına yüklerler burdan ise 3. şahıs kişiler alır ve kendi sitelerine atar bazıları virüs doldurur içine bazıları ise hiçbirşey koymadan yüklerler o yüzden indirdiğin yere dikket et denir. ek not: Cracker'lar torrent'i fakirlerin çöplüğü olarak görür. yani onların tek amacı diğer crackker'lar ile rekabet etmek insanlara bedava uygulama sağlamak değil.
Bunu Bilgisayarındaki Oyunların %90'ı Crack Olan Ben Söylüyorum İndirirken Mutlumuyum hayır ama indirip oynamassam dahada mutsuz oluyorum
Son düzenleme: