Neler Yeni

Crack Hakkında Merak Ettiklerim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Haklısın, gidip Electronic Arts benim ülkemde dolar kuru 8-9₺ dediğimde adamın umurunda olmayacağım. Zamanında PS TR'nin çok üstüne gidildi bu konuda, insanlar tehdit mesajları bile yolladı ama onların da yapabileceği bir şey yok. Umarım en yakın zamanda bu durumlardan kurtuluruz.
Kendi çapımda oyun geliştiricisiyim demiştiniz hangi işlerle uğraşıyorsunuz acaba ? Üzerinde çalıştığınız bir oyun varmı ?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan

Ekler

• dsfdsfdsdfdfs.PNG
    dsfdsfdsdfdfs.PNG
    86.6 KB · Hit: 39
  • gtdfrgtfrgtr.PNG
    gtdfrgtfrgtr.PNG
    6.5 KB · Hit: 43
  • Hahaha
Reaksiyonlar: baid

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Beni bu konuya dahil edemessin :D uyarı yiyemem tekrar.
Tartışmasız bir ortam var aslında seninde yorumlarını merak ediyorum doğrusu sorularım hakkında.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Haklısın, gidip Electronic Arts benim ülkemde dolar kuru 8-9₺ dediğimde adamın umurunda olmayacağım. Zamanında PS TR'nin çok üstüne gidildi bu konuda, insanlar tehdit mesajları bile yolladı ama onların da yapabileceği bir şey yok. Umarım en yakın zamanda bu durumlardan kurtuluruz.
Keşke herkes bunun farkında olsa anca gisip param yok crack oynamak hakkım diyor ne kapanan firma umurunda, ne işsiz kalan adam umrunda, ne de bu durumun asıl suçlusu umrunda. Düşünmeden iş yapıyorlar ya da kafaları basmıyor. Umarım 1. dediğimdir ne diyelim

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan
Keşke herkes bunun farkında olsa anca gisip param yok crack oynamak hakkım diyor ne kapanan firma umurunda, ne işsiz kalan adam umrunda, ne de bu durumun asıl suçlusu umrunda. Düşünmeden iş yapıyorlar ya da kafaları basmıyor. Umarım 1. dediğimdir ne diyelim
hocam asgari ücretle 1 ay çalış bakalım oyun alabiliyor musun

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,707
İsim
misfit
Kendi çapımda oyun geliştiricisiyim demiştiniz hangi işlerle uğraşıyorsunuz acaba ? Üzerinde çalıştığınız bir oyun varmı ?
Şu an yayınladığım herhangi bir proje yok. Üzerinde çalıştığım mobil bir korku oyunu var ama tek kişiyle bir hayli zor oluyor. Pek modelleme bilmediğim için de asset sıkıntısı çekiyorum, malum assetler dolar ile satılıyor 😕

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Şu an yayınladığım herhangi bir proje yok. Üzerinde çalıştığım mobil bir korku oyunu var ama tek kişiyle bir hayli zor oluyor. Pek modelleme bilmediğim için de asset sıkıntısı çekiyorum, malum assetler dolar ile satılıyor 😕
Erzurum oyununda bu asset mevzusu sorun olmuştu glb bilgisayar için ileride bir proje yapmayı düşünürmüsünüz ?

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,707
İsim
misfit

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
hocam asgari ücretle 1 ay çalış bakalım oyun alabiliyor musun
Hocam oyun dediğin hobidir hobi dediğin temel ihtiyaç dışı eğlence içindir. Paran yoksa eğlenemezsin kapitalist düzenin kanunu bu ve böyle bir dünyada yaşıyoruz. Ben 12 yaşında crack tnaımını öğrendiğim için etik değil diye 4 ay okul harçlığımı biriktirip premium aldım.
Ve deidğin de mantıksız asgeri ücreti olan birinin yüksek seviye sistemi olmaz yüksek sistemi olmayan da yeni çıkan oyunları oynayamaz o pc ile. Eski oyunlar da ucuz para verebilir yani.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,707
İsim
misfit
Erzurum oyununda bu asset mevzusu sorun olmuştu glb bilgisayar için ileride bir proje yapmayı düşünürmüsünüz ?
PC için oyun geliştirirsem UE4 tercih ederim. Hem asset konusunda daha esnek ve her ay ücretsiz assetler veriyor. Ama onu da detaylıca öğrenmem gerekiyor, blueprint sistemini henüz pek kavrayamadım .d

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan
Hocam oyun dediğin hobidir hobi dediğin temel ihtiyaç dışı eğlence içindir. Paran yoksa eğlenemezsin kapitalist düzenin kanunu bu ve böyle bir dünyada yaşıyoruz. Ben 12 yaşında crack tnaımını öğrendiğim için etik değil diye 4 ay okul harçlığımı biriktirip premium aldım.
Ve deidğin de mantıksız asgeri ücreti olan birinin yüksek seviye sistemi olmaz yüksek sistemi olmayan da yeni çıkan oyunları oynayamaz o pc ile. Eski oyunlar da ucuz para verebilir yani.
hocam sizin düşünceniz ama oynayan oynamaya devam edecek bunun önüne geçemeyiz bende 13 yaşındayım para biriktirip oyunun orjinalini satın almaya çalışıyorum ama bir oyuna asla 600tl verilmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam epic games'in bir oyunu bedava vermesinden dolayı firmaya kinlenmek sizce de saçma değil mi?
hocam tam olarak kin değil hani bir 3 ay sonra verse gibisinden

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom