Cirilla
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Beni bu konuya dahil edemessin uyarı yiyemem tekrar.Objektif yorumlar güzel olur aslında.
Beni bu konuya dahil edemessin uyarı yiyemem tekrar.Objektif yorumlar güzel olur aslında.
Kendi çapımda oyun geliştiricisiyim demiştiniz hangi işlerle uğraşıyorsunuz acaba ? Üzerinde çalıştığınız bir oyun varmı ?Haklısın, gidip Electronic Arts benim ülkemde dolar kuru 8-9₺ dediğimde adamın umurunda olmayacağım. Zamanında PS TR'nin çok üstüne gidildi bu konuda, insanlar tehdit mesajları bile yolladı ama onların da yapabileceği bir şey yok. Umarım en yakın zamanda bu durumlardan kurtuluruz.
1-2 sene içinde güncelleme gelir diye düşünüyorum.Ben Steam'in eski arayüzünü beğeniyordum sohbet penceresi değişmeseydi keşke.
budan dolayı tarihlere bakınNeden?
Tartışmasız bir ortam var aslında seninde yorumlarını merak ediyorum doğrusu sorularım hakkında.Beni bu konuya dahil edemessin uyarı yiyemem tekrar.
Keşke herkes bunun farkında olsa anca gisip param yok crack oynamak hakkım diyor ne kapanan firma umurunda, ne işsiz kalan adam umrunda, ne de bu durumun asıl suçlusu umrunda. Düşünmeden iş yapıyorlar ya da kafaları basmıyor. Umarım 1. dediğimdir ne diyelimHaklısın, gidip Electronic Arts benim ülkemde dolar kuru 8-9₺ dediğimde adamın umurunda olmayacağım. Zamanında PS TR'nin çok üstüne gidildi bu konuda, insanlar tehdit mesajları bile yolladı ama onların da yapabileceği bir şey yok. Umarım en yakın zamanda bu durumlardan kurtuluruz.
hocam asgari ücretle 1 ay çalış bakalım oyun alabiliyor musunKeşke herkes bunun farkında olsa anca gisip param yok crack oynamak hakkım diyor ne kapanan firma umurunda, ne işsiz kalan adam umrunda, ne de bu durumun asıl suçlusu umrunda. Düşünmeden iş yapıyorlar ya da kafaları basmıyor. Umarım 1. dediğimdir ne diyelim
Şu an yayınladığım herhangi bir proje yok. Üzerinde çalıştığım mobil bir korku oyunu var ama tek kişiyle bir hayli zor oluyor. Pek modelleme bilmediğim için de asset sıkıntısı çekiyorum, malum assetler dolar ile satılıyorKendi çapımda oyun geliştiricisiyim demiştiniz hangi işlerle uğraşıyorsunuz acaba ? Üzerinde çalıştığınız bir oyun varmı ?
Erzurum oyununda bu asset mevzusu sorun olmuştu glb bilgisayar için ileride bir proje yapmayı düşünürmüsünüz ?Şu an yayınladığım herhangi bir proje yok. Üzerinde çalıştığım mobil bir korku oyunu var ama tek kişiyle bir hayli zor oluyor. Pek modelleme bilmediğim için de asset sıkıntısı çekiyorum, malum assetler dolar ile satılıyor
Hocam oyun dediğin hobidir hobi dediğin temel ihtiyaç dışı eğlence içindir. Paran yoksa eğlenemezsin kapitalist düzenin kanunu bu ve böyle bir dünyada yaşıyoruz. Ben 12 yaşında crack tnaımını öğrendiğim için etik değil diye 4 ay okul harçlığımı biriktirip premium aldım.hocam asgari ücretle 1 ay çalış bakalım oyun alabiliyor musun
PC için oyun geliştirirsem UE4 tercih ederim. Hem asset konusunda daha esnek ve her ay ücretsiz assetler veriyor. Ama onu da detaylıca öğrenmem gerekiyor, blueprint sistemini henüz pek kavrayamadım .dErzurum oyununda bu asset mevzusu sorun olmuştu glb bilgisayar için ileride bir proje yapmayı düşünürmüsünüz ?
hocam sizin düşünceniz ama oynayan oynamaya devam edecek bunun önüne geçemeyiz bende 13 yaşındayım para biriktirip oyunun orjinalini satın almaya çalışıyorum ama bir oyuna asla 600tl verilmezHocam oyun dediğin hobidir hobi dediğin temel ihtiyaç dışı eğlence içindir. Paran yoksa eğlenemezsin kapitalist düzenin kanunu bu ve böyle bir dünyada yaşıyoruz. Ben 12 yaşında crack tnaımını öğrendiğim için etik değil diye 4 ay okul harçlığımı biriktirip premium aldım.
Ve deidğin de mantıksız asgeri ücreti olan birinin yüksek seviye sistemi olmaz yüksek sistemi olmayan da yeni çıkan oyunları oynayamaz o pc ile. Eski oyunlar da ucuz para verebilir yani.
hocam tam olarak kin değil hani bir 3 ay sonra verse gibisindenHocam epic games'in bir oyunu bedava vermesinden dolayı firmaya kinlenmek sizce de saçma değil mi?