Neler Yeni

Crack Hakkında Merak Ettiklerim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
sırasıyla cevaplamak gerekirse en azından kendi adıma konuşuyorum crack'i meşrulaştırma amacım yok
en başından beri çabam kimsenin kimseye karışmamasını sağlamaktı ve halen de o yönde.
ikinci olarak crack yapımcıları oyunları kırdıktan sonra diğer sitelere cracklerin kopyasını sattıkları oluyor ama geneli bedavaya yapıyor
ki bu soruyu google'a da sorarsan aynı cevabı alırsın aynı bunun gibi ;
1624392139598.png

eklemek isterim rdr2'yi crack oynarken oyun her açılışta bana önce bu bildirim geliyor
özetle crack yapmış olsa da bunun bile bir emek olduğunu bu emeğe karşın 3-5 bağışta bulunmasını rica ediyor.

ve tekrar eklemek isterim şu an o ss'i bulamadım bir çok crack setup'u açılırken öncelikle
"oyunu beğendiyseniz orjinalini satın almayı unutmayın" ibaresiyle gelmekte crack yapımcıları dahi orjinalini almaya teşvik ediyor.
Screenshot_2 (1).png

Sadece kim kimin ne yaptığına karışmasa olay meşrulaştırmaya dönmez aslında da kime laf anlatabilirsin ki

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
sırasıyla cevaplamak gerekirse en azından kendi adıma konuşuyorum crack'i meşrulaştırma amacım yok
en başından beri çabam kimsenin kimseye karışmamasını sağlamaktı ve halen de o yönde.
ikinci olarak crack yapımcıları oyunları kırdıktan sonra diğer sitelere cracklerin kopyasını sattıkları oluyor ama geneli bedavaya yapıyor
Alıntıyı görüntüle

eklemek isterim rdr2'yi crack oynarken oyun her açılışta bana önce bu bildirim geliyor
özetle crack yapmış olsa da bunun bile bir emek olduğunu bu emeğe karşın 3-5 bağışta bulunmasını rica ediyor.

ve tekrar eklemek isterim şu an o ss'i bulamadım bir çok crack setup'u açılırken öncelikle
"oyunu beğendiyseniz orjinalini satın almayı unutmayın" ibaresiyle gelmekte crack yapımcıları dahi orjinalini almaya teşvik ediyor.
Alıntıyı görüntüle

Sadece kim kimin ne yaptığına karışmasa olay meşrulaştırmaya dönmez aslında da kime laf anlatabilirsin ki
Çok güzel anlatmışsın ❤

BIGGZ

80+ Bronze
Küçükken ben de böyle kurup oynardım ama dediğim gibi "küçükken".

Neyin ne olduğunu anlayabilen biri böyle işlerin aşırı yanlış olduğunu kestirebilir.

Bunun yanlış olduğunu bile bile yapanlara da söylenecek söz yok.

Allah'ın Kulu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Küçükken ben de böyle kurup oynardım ama dediğim gibi "küçükken".

Neyin ne olduğunu anlayabilen biri böyle işlerin aşırı yanlış olduğunu kestirebilir.

Bunun yanlış olduğunu bile bile yapanlara da söylenecek söz yok.
böylelerini fema toplama kamplarına göndereceksin hocam (y)

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

RELOADED yapıyor bu dediğini.
ChmFIrG.jpg

"Geliştiricilere destek olun. Oyunu beğendiyseniz, satın alın."

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ayrıca yanlış biliyorsun hocam. Hiçbir Scene grubu yaptıkları crackleri satmazlar.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Ayrıca yanlış biliyorsun hocam. Hiçbir Scene grubu yaptıkları crackleri satmazlar.
Mesajı yazmadan önce araştırmasını yapmıştım aldığım cevabı sundum sadece.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,322
Üyeler
167,954
Son üye
egaa
Top Bottom