Crack kullanıp kullanmadığınız kimseyi ilgilendirmiyor

Ariseks

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
14,669
Arkadaşlar adam para vermek istemez,ona vercek parası yoktur vermez diğeri ben orjinali alır parasını öder bu kimseyi ilgilendirmiyor böyle şeyler için tartıştığınıza değmiyor isteyen kullansın isteyen kullanmasın
Boş yere tartışıyorsunuz kullanan yine kullanıyor

Arkadaşlar adam para vermek istemez,ona vercek parası yoktur vermez diğeri ben orjinali alır parasını öder bu kimseyi ilgilendirmiyor böyle şeyler için tartıştığınıza değmiyor isteyen kullansın isteyen kullanmasın
Boş yere tartışıyorsunuz kullanan yine kullanıyor
Harbi ya salın işte parası olan alsın olmayan almasın.

Bu kOrSaNa hAyIr diyenlerin çoğu ille de korsan, crack oyun-program indirdi veya kurdu. Yahut kullandı. O yüzden kimse kimsenin zevkine laf etmesin.

ya bakın şimdi gidip 10 20 tl lik oyunu korsan indirmezsin ama gidip 200 300tl lik veyahut 1k lık oyunları para ile almamızı kimse beklemesin
1000tl yi max 20 saat oynanacak bir şeye vermem büyük ihtimal kimse vermez o yüzden salın şu olayları günah isee günah sizene yani o olay o kişi ile allah arasında.

Korsana hayır diyenlerin PC'sinde crackli Office programları yüklü olduğuna eminim :D

Dostlar ben korsan karşıtı bir insanım. Ancak korsan oynayan adama korsan oynama desen de o adam gider korsan kullanır. Karışamazsın istediğini yapar. BURADA ÖNEMLİ OLAN KORSAN ÖNERMEMEKTİR. Korsan kullanıyorsanız da önermeyin. Ben bu forumda korsan oynayanlara değil, korsan önerenlere kızıyorum.

Dostlar ben korsan karşıtı bir insanım. Ancak korsan oynayan adama korsan oynama desen de o adam gider korsan kullanır. Karışamazsın istediğini yapar. BURADA ÖNEMLİ OLAN KORSAN ÖNERMEMEKTİR. Korsan kullanıyorsanız da önermeyin. Ben bu forumda korsan oynayanlara değil, korsan önerenlere kızıyorum.
Korsana hepimiz karşıyız düşününce. Çünkü adı üstünde korsan. Yasa dışı ve suç. Kim sevebilir ki korsanı ? Ama ülkemiz buna mecbur bırakıyor. Ben de isterdim bütün oyunlarım orijinal olsun ama yapacak bir şey yok ülke şartları buna izin vermiyor. O yüzden korsan kullanıyorum.

Korsana hepimiz karşıyız düşününce. Çünkü adı üstünde korsan. Yasa dışı ve suç. Kim sevebilir ki korsanı ? Ama ülkemiz buna mecbur bırakıyor. Ben de isterdim bütün oyunlarım orijinal olsun ama yapacak bir şey yok ülke şartları buna izin vermiyor. O yüzden korsan kullanıyorum.
Asgari ücret 2-2,5k bir oyuna 500-700 vermek bana mantıklı gelmiyor açıkçası kim istemez oyunlar 50-100 TL olsun herkes orjinal oynasın

Asgari ücret 2-2,5k bir oyuna 500-700 vermek bana mantıklı gelmiyor açıkçası kim istemez oyunlar 50-100 TL olsun herkes orjinal oynasın
Yani oyunlar 50-100 TL olsun zaten büyük bir kesim korsanı bırakacaktır. Ha bazı insanlar var forumda da gördüm isim vermeyeceğim 3 liralık oyunu torrentten indiren bir kesim var. Onlar bedava olsa yine korsan indirir. Ama yine de oyunlar ucuzlasa büyük bir kesim orijinal kullanacaktır.

Kullanana lafım yok. Sadece illegal bir şeyi önermek doğru değil. Hem forum kurallarına da aykırı. Bunu belirtmek istedim. Saygılar. 👍

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,898
Üyeler
174,938
Son üye
cega0k
Geri