Crack kullanıp kullanmadığınız kimseyi ilgilendirmiyor

Crack oynamanın sebebi maddi durum olabilir ve bunu belirttin diye yine de suçlayacak veya "parası yokmuş ondan crack oynamış" gibi bir şey demem diyemem zaten.
Crack oynamanın kötü bir şey olup oynayan kişinin yaptığı şeyin kötü bir şey olduğunu kabul etse hala suçlayacak değiliz.
Kimse maddi durumunun kötü olmasını istemez veya bundan dolayı suçlanamaz.
Ama senin kötü maddi durumunu oyun şirketi çekmek zorunda da değil
Şimdi zaten oyuna para veren enayidirr yaah diyenle
Korsan kıllanan hırsızdır parasını verip orjinal kullanacaksınız diyip biz onları orjinali almaya teşvik ediyoruz falan diyen bence aynı

Son düzenleme:
benim hoşlanmadığım durum sürekli crack oynayıp , orijinal oyuna para veren maldır diyen tipler

Korsan kıllanan hırsızdır parasını verip orjinal kullanacaksınız diyen aynı
Suçunu kabul eden insanın kafasına silah dayayıp "oyunu satın alacaksın" demiyor kimse. Oyun satın alınmalı diyoruz çünkü doğrusu bu.

Bu kOrSaNa hAyIr diyenlerin çoğu ille de korsan, crack oyun-program indirdi veya kurdu. Yahut kullandı. O yüzden kimse kimsenin zevkine laf etmesin.
Bunu diyenlerin çoğunun crackli windows kullandığı gerçeği de bir başka tabii ki :D

Korsan kıllanan hırsızdır parasını verip orjinal kullanacaksınız diyip biz onları orjinali almaya teşvik ediyoruz falan diyen bence aynı
Konu uplama reis 😡😡

Arisens kavga istiyoru ama kimse etmiyoru arisens üzülüyoru.

En iyisi legal. Al ve gec oyunu

Yani oyunlar 50-100 TL olsun zaten büyük bir kesim korsanı bırakacaktır. Ha bazı insanlar var forumda da gördüm isim vermeyeceğim 3 liralık oyunu torrentten indiren bir kesim var. Onlar bedava olsa yine korsan indirir. Ama yine de oyunlar ucuzlasa büyük bir kesim orijinal kullanacaktır.
+dan crackli anti virüste vardır :ÇD
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kOrSaNa hAyIr diyenlerin çoğu ille de korsan, crack oyun-program indirdi veya kurdu. Yahut kullandı. O yüzden kimse kimsenin zevkine laf etmesin.
ben bikere indirmiştim korsa gta5 sonra sildim pcde antivirüs programıda yoktu malwarebytes i bi indirdim bi tarama yaptım 4 tane bitcoin mining yazılımları çıktı herifler bilgisayarımı dükkana çevirmiş 4 tane ne lan sonra ben sildim onları aradan 1 yıl falan geçti formatladım bilgisayarı belkide formatlamadan önce hala virüs vardı saklanan bitcoin miningler varmış duyduğuma göre şuanda hiç korsan oyun indirmiyorum formatlayalı 1 ay olmamştır ha bide crackli forza indirmiştim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,881
Üyeler
174,935
Son üye
kaanguney54
Geri