.RBO.
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,681
Bizim okulda windowslar bile crackli (özel okul)Bizim okulda hepsi crackdi (özel okul)
Bizim okulda windowslar bile crackli (özel okul)Bizim okulda hepsi crackdi (özel okul)
O para Rdr 2'ye verilir ama di mi hacı?Aslında iki tarafta doğru görüşlere sahip. O kadar emek verilen bir oyunu crack oynamak etik bir davranış değil, ama parası olmayan adam da oynamak istiyor malum ülke de her şey ateş pahası insanlar bir oyuna 300-500 TL verecek bütçeye sahip olamayabiliyorlar.
RDR2 için telefon değerli eşya satılıp yine verilir o para.O para Rdr 2'ye verilir ama di mi hacı?
RDR2 için Anneme alacağım anneler günü hediyesinin parasını harcamıştım. Pişman değilim.O para Rdr 2'ye verilir ama di mi hacı?
Bende pişman olmazdım. Sonuna kadar hak eder.Korsana laf edenlerin %90'ı korsan film izliyorlar, korsan dizi izliyorlar, korsan müzik indiriyorlar. Çoğu şeyi korsan yapıyorlar ama lafa geldi mi: "paran yoksa alma hüüü"
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
RDR2 için Anneme alacağım anneler günü hediyesinin parasını harcamıştım. Pişman değilim.
Burada oyunlar 60 birim değil maalesef.En iyisi legal. Al ve gec oyunu
İmzandaki sistemi alabilecek param olsa zaten direkt alıp geçerdikEn iyisi legal. Al ve gec oyunu