Crack kullanıp kullanmadığınız kimseyi ilgilendirmiyor

Aslında iki tarafta doğru görüşlere sahip. O kadar emek verilen bir oyunu crack oynamak etik bir davranış değil, ama parası olmayan adam da oynamak istiyor malum ülke de her şey ateş pahası insanlar bir oyuna 300-500 tl verecek bütçeye sahip olamayabiliyorlar.

Aslında iki tarafta doğru görüşlere sahip. O kadar emek verilen bir oyunu crack oynamak etik bir davranış değil, ama parası olmayan adam da oynamak istiyor malum ülke de her şey ateş pahası insanlar bir oyuna 300-500 TL verecek bütçeye sahip olamayabiliyorlar.
O para Rdr 2'ye verilir ama di mi hacı?

Korsana laf edenlerin %90'ı korsan film izliyorlar, korsan dizi izliyorlar, korsan müzik indiriyorlar. Çoğu şeyi korsan yapıyorlar ama lafa geldi mi: "paran yoksa alma hüüü"
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O para Rdr 2'ye verilir ama di mi hacı?
RDR2 için Anneme alacağım anneler günü hediyesinin parasını harcamıştım. Pişman değilim.

Korsana laf edenlerin %90'ı korsan film izliyorlar, korsan dizi izliyorlar, korsan müzik indiriyorlar. Çoğu şeyi korsan yapıyorlar ama lafa geldi mi: "paran yoksa alma hüüü"
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RDR2 için Anneme alacağım anneler günü hediyesinin parasını harcamıştım. Pişman değilim.
Bende pişman olmazdım. Sonuna kadar hak eder.

Crack kullanıp kullanmamam kimseyi alakadar etmez.
20210827_202254.jpg

crack kullanmayın diyenlerin bilgisayarında crack windows olduğuna eminim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,987
Üyeler
175,140
Son üye
karekatekulli
Geri