Crack kullanıp kullanmadığınız kimseyi ilgilendirmiyor

Küçükken Google'a 'NFS, CS 1.6 indir full' yazarak oyun indiren adamlar şimdi burda crack kullananlara ters yapıyorlar, değişik. :d

bilgisayarlarda PUBG stickerı gibi bişi vardı ve bizim bilişim hocası flashdan yüklüodu crack olanları o.O2 her şey crackdi
Crack konusuna yeter diyip açtığın konuyu hortlatmak 10/10

Bu kOrSaNa hAyIr diyenlerin çoğu ille de korsan, crack oyun-program indirdi veya kurdu. Yahut kullandı. O yüzden kimse kimsenin zevkine laf etmesin.
Korsan terimini bilmeyip, alacak yerimiz olmadığında tabi ki kullandık. Bazı oyunlar türkiyeye satışı olmuyor veya olmuyordu.
O gibi durumlarda korsan kullandım demez zaten kimse çünkü başka seçenek yoktur.
Korsana hayır diyorum ve 8 senedir de korsan hiçbirşey kullanmadım. Minecraftı bile bayram paramı ve harçlığımı birleştirip aldım.
Crack kullanmak zevk değil emek hırsızlığıdır. Kullanan insana niye kullanıyorsun diye sormuyoruz sadece gerek maddi gerek başka sebeplerden dolayı bunu kendine "hak" olarak görenlerle tartışıyoruz. Yaptığının yanlış olduğunu kabul edip sebeplerin arkasına saklanmayan insan zaten olayın farkındadır bizim de ona diyecek birşeyimiz yoktur zaten.

Korsan terimini bilmeyip, alacak yerimiz olmadığında tabi ki kullandık. Bazı oyunlar türkiyeye satışı olmuyor veya olmuyordu.
O gibi durumlarda korsan kullandım demez zaten kimse çünkü başka seçenek yoktur.
Korsana hayır diyorum ve 8 senedir de korsan hiçbirşey kullanmadım. Minecraftı bile bayram paramı ve harçlığımı birleştirip aldım.
Crack kullanmak zevk değil emek hırsızlığıdır. Kullanan insana niye kullanıyorsun diye sormuyoruz sadece gerek maddi gerek başka sebeplerden dolayı bunu kendine "hak" olarak görenlerle tartışıyoruz. Yaptığının yanlış olduğunu kabul edip sebeplerin arkasına saklanmayan insan zaten olayın farkındadır bizim de ona diyecek birşeyimiz yoktur zaten.
Benim param yok misal, bazi oyunları crack indiriyorum. Korsan kullanıyorum. PlayStation 3'umdeki her oyun korsan. Bir CD'ye 100-150 lira veremem ben. Babamin aldigi maas belli. Mecburum.

Benim param yok misal, bazi oyunları crack indiriyorum. Korsan kullanıyorum. PlayStation 3'umdeki her oyun korsan. Bir CD'ye 100-150 lira veremem ben. Babamin aldigi maas belli. Mecburum.
Crack oynamanın sebebi maddi durum olabilir ve bunu belirttin diye yine de suçlayacak veya "parası yokmuş ondan crack oynamış" gibi bir şey demem, diyemem zaten.
Crack oynamanın kötü bir şey olup oynayan kişinin yaptığı şeyin kötü bir şey olduğunu kabul etse hala suçlayacak değiliz.
Kimse maddi durumunun kötü olmasını istemez veya bundan dolayı suçlanamaz.
Ama senin kötü maddi durumunu oyun şirketi çekmek zorunda da değil

Geri