Yok dolar üzerinden yazıyor oyun fiyatları steam direk çevriliyorZaten bazı insanlar dolar kurunu direkt 2 zannediyor benim bildiğim onu firmalar belirliyor steam öneri yapıyor. (Yanlış biliyorsam düzeltirseniz sevinirim)
Bazı oyunlarda steam da dünyada ucuz denilebilecek fiyatlarda satılan oyunalr var Tüm dünyadaki satış fiyatlarını gösteren bir site vardı ama adını unuttumZaten bazı insanlar dolar kurunu direkt 2 zannediyor benim bildiğim onu firmalar belirliyor steam öneri yapıyor. (Yanlış biliyorsam düzeltirseniz sevinirim)
Bazı oyunlarda steam da dünyada ucuz denilebilecek fiyatlarda satılan oyunalr var Tüm dünyadaki satış fiyatlarını gösteren bir site vardı ama adını unuttum
consola crack indirirsin yanlış bilgi vermeyin. Crack için ekstra bir çip takılıyor usb ye oyunu atıp xbox veya ps4 e taktığınızda indirdiğiniz oyunu açarsınız ama sıkıntı çıkartır size crackin belli kademeleri var ama yine de internet bağlantısı ve online oyunlar sıkıntılı banlanırsa kasa açılmıyor diye biliyorumKonsola crack indiremezsin.
O firmanın oyunlarını alma.
Steam'de oyun fiyatları normal.
steam fiyatı kendi belirlemiyor öneriyor ama steam uyanırsa cidden biteriz türkiyede oyun sektörü kapanırKonsol oyuncuları için fiyatlandırmalar çok acımasız ama steam türkiye için belli bir fiyat belirlemiş o fiyat üzerinden oyunları çıkartıyorlar PC oyuncuları çok fazla etkilenmiyor yani crack indiren yine indir konsollar hariç
Cacık herhalde.carck ne?
Aynen öyle, Valve kur önerisini değiştirmemesinin tek sebebi büyük ihtimalle "satsak da satmasak da zaten TR den adam akıllı para gelmiyor" denmesi bence. Yani yayıncı firmalar için öyle onu biliyorum.Şuanlık
Umarım steam TL nin be kadar düştüğüne bakmaz
Bazen bizi hiç sallamadıklarını düşünüyorum
Valve arttıracak olsa dolar 5'i geçtiğinde arttırırdı zaten. Ayrıca Valve önerilen kuru arttırsa bile yayıncılar yine de TR ye özel fiyatlandırma yapabilir isterse, he yapar mı orası ayrı konu.steamda fiyatların artacağını düşünüyorum çok rezil haldeyiz
Mesaj otomatik birleştirildi:
ülkecek
Evet öyle, Steam 1.3 ile 2.4 arasında bir kur öneriyor (kaç dolardan satacağına göre kur önerisi değişiyor) ve yapımcı isterse o kura uyuyuor, istemezse kendisinin belilrlediği kurdan satıyor.Zaten bazı insanlar dolar kurunu direkt 2 zannediyor benim bildiğim onu firmalar belirliyor steam öneri yapıyor. (Yanlış biliyorsam düzeltirseniz sevinirim)
Fifa 21 mesela 90 dolar gibi bir fiyatı var steamde 180 tl olması gerekirken şuan 450 tl çünkü eaAynen öyle, Valve kur önerisini değiştirmemesinin tek sebebi büyük ihtimalle "satsak da satmasak da zaten TR den adam akıllı para gelmiyor" denmesi bence. Yani yayıncı firmalar için öyle onu biliyorum.
Valve arttıracak olsa dolar 5'i geçtiğinde arttırırdı zaten. Ayrıca Valve önerilen kuru arttırsa bile yayıncılar yine de TR ye özel fiyatlandırma yapabilir isterse, he yapar mı orası ayrı konu.
Evet öyle, Steam 1.3 ile 2.4 arasında bir kur öneriyor (kaç dolardan satacağına göre kur önerisi değişiyor) ve yapımcı isterse o kura uyuyuor, istemezse kendisinin belilrlediği kurdan satıyor.
steam fiyatı kendi belirlemiyor öneriyor ama steam uyanırsa cidden biteriz türkiyede oyun sektörü kapanır