Crack uygulama indirdim taratım bir sonuç çıkmadı ancak ?

kardeşim sen ilk önce virus ve türevlerine göz gezdir sonra benide bilgilendirirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

görünürde bir şey olmadığı olmayacağı anlamı gelmez ki adamın pc belki zombi pc oldu farkında değil ben hiç bir crackın temiz olduğunu düşünmuyorum öyle düşünen varsada saygı duyuyorum ve kendi adıma bu ileti ile bu konu hakkında dahada görüş bildirmek istemiyorum
Bu doğrultuda araştırmanızı şiddetle tavsiye ederim.

bunu bypass ederek backdoor vs. koyduğunu nereden biliyorsunuz ? Mesela ben hangi kaynaktan nasıl indirirsem ne olabileceğini az çok biliyorum. Çünkü kendimi bildim bileli bu tür virüslere kafa yormuş birisiyim. Her şeyi bildiğimi iddia etmiyorum tabii ki. Ama şunu ben dahil bir çok kişi de çok iyi bilecektir ki doğru kaynaktan indirilirse hiçbir şey olmaz. Ben burada crack'i değil. Sizin bu net tavrınıza karşı bir konuşma yapıyorum. Çünkü ortada net bir şey yokken net bir şey sunuyorsunuz.
Ustam ben bir kere daha tarama yaptim yine bir problem çikmadi rahatça kulanabilirmiyim ? 3.taramam falan oldu, ve mesajlari gördükçe daha fazla endişeleniyorum

Ustam ben bir kere daha tarama yaptim yine bir problem çikmadi rahatça kulanabilirmiyim ? 3.taramam falan oldu, ve mesajlari gördükçe daha fazla endişeleniyorum
Sıkıntı etmeyin hocam. Dilerseniz bana nereden indirdiğiniz özelden mesaj olarak atın bakayım siteye.

kardeşim sen ilk önce virus ve türevlerine göz gezdir sonra benide bilgilendirirsin

görünürde bir şey olmadığı olmayacağı anlamı gelmez ki adamın pc belki zombi pc oldu farkında değil ben hiç bir crackın temiz olduğunu düşünmuyorum öyle düşünen varsada saygı duyuyorum ve kendi adıma bu ileti ile bu konu hakkında dahada görüş bildirmek istemiyorum
Görüş belirtebilmek için fikir olması gerekir.
Fikir olabilmesi için de bilgi olması gerekir.
Ama ikisi de olmadığı için , bence de bu son mesajın olsun ;)

crackli oyun program türlerinde hep var çıkmaması imkansız sonradan aktif olanlar vs var ama illaki çıkar :kekw:
e ben öceki pc de 5 yıl crack kullandım hiçbirşey olmadı ne oldu virüsler benden korktu pc mden mi kaçtı acaba

crackli oyun program türlerinde hep var çıkmaması imkansız sonradan aktif olanlar vs var ama illaki çıkar :kekw:
Kanka Ne boş yorum yapmışın Sana Göre Crack Sadece Virüs demek mi BRUH o.O2o.O2o.O2o.O2o.O2o.O2

silindi

Son düzenleme:

valla hiç yok haftada 1 yapıyom tarama adam gibi siteden indirirsen girmez

Geri