Hocam güvenilir site var mıCrackli windowsdan kurtulun ve kullanmayın. Temizlik yapmak için en garanti yol format. Bu windows crackleri masum değil arkadaşlar zararlı yazılım içerme ihtimali yüksek. Retail kod da ucuza alabileceğiniz ve windowsu aktifleştirebileceğiniz bir lisans kod türü. 50TL 100 TL gibi fiyatlara güvenilir bir siteden alabilirsiniz.
Crackli iken Windows’u güncelledigimde yükleniyor diyor sonra bios ekranı çıkıyor orjinali yüklesem yine çıkar mıCrackli windowsdan kurtulun ve kullanmayın. Temizlik yapmak için en garanti yol format. Bu windows crackleri masum değil arkadaşlar zararlı yazılım içerme ihtimali yüksek. Retail kod da ucuza alabileceğiniz ve windowsu aktifleştirebileceğiniz bir lisans kod türü. 50TL 100 TL gibi fiyatlara güvenilir bir siteden alabilirsiniz.
Hocam güvenilir site var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Crackli iken Windows’u güncelledigimde yükleniyor diyor sonra bios ekranı çıkıyor orjinali yüklesem yine çıkar Bil
Bilmiyorum ama böyle bir şey yaşamadım orijinalde hiçHocam güvenilir site var mı
Crackli iken Windows’u güncelledigimde yükleniyor diyor sonra bios ekranı çıkıyor orjinali yüklesem yine çıkar mı
Orijinalde öyle derse güncellesem veriler fon gidiyor muEskiden aldığım site kapanmış yakın zamanda almadığım için şu site güvenilirdir diyemem. Alan arkadaşlar yardımcı olsa daha iyi olur. Hiçbir yere güvenmiyorum dersenizde sağlamlisanstan alabilirsiniz. Fiyatı biraz daha fazla olabilir
Bilmiyorum ama böyle bir şey yaşamadım orijinalde hiç
Soruyu tam olarak anlayamadımOrijinalde öyle derse güncellesem veriler fon gidiyor mu
Önerebileceğiniz site var mı hocam?Güzel bir format at sonra retail kod alıp etkinleştir.
Hocam retail ve OEM orijinal zaten.Gidip 100-120 TL orijinal oem key alın.
Uğraşmayın retail, crack falan.