Neler Yeni

Yardım Craftrise Ekran kartlarımızla Mining Yapıyor

Craftrise'nin discord sunucusunda chate client uygulaması mining felan yapıyor yazan 3-4 kişiyi direk banladılar resim atdıklarında sildiler buda mı sahte oluyor kanka
Şöyle düşün sen ekmeğini o yazılımdan yiyorsun oradan geçiniyorsun ve biri çıkıp iftira atıyor itiraz etmez miydiniz?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,552
İsim
Olcay akbulut
valla var y ada yok, önlem önlemdir sildim direk,
zaten ne zaman craftrise a girsem ekran kartım coşuyor fanı baya fazla dönüyor. gta 5 de bile bu kadar rpm ile çalışmıyor kart, var bi şeyler demek ki iyi veya kötü tedbirli olmak lazım

umutunuz

80+
Şöyle düşün sen ekmeğini o yazılımdan yiyorsun oradan geçiniyorsun ve biri çıkıp iftira atıyor itiraz etmez miydiniz?
Reis craftrise yi açıyorum pc den fan sesi baya gelmeye başlıyor test et sende, Ben adamlara açıkcası güvveniyorum %100 kullanım 80 derece çok fazla bir iş var bu işinde dediğim gibi bir çok forumda bu konuyu tartışıyorlar, Discord sunucularında felan bi önlem almak lazım.

Ctrl r ye basın ardından %appdata% yazın oraada .craftrise klasörü olucak sağ tık yapıp silin sonra masaüstünde veya indirilenler kısmında craftrise Launcher olucak onuda sildiğinizde tamamen pc nizden kaldırmış olursunuz..

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,344
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Craftrise launcher diğer launcher' lardan daha optimizedir fps 500 falandır 1650 Superle %99 kullanım var ise ki GAYET NORMAL

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Demir
Reis craftrise yi açıyorum pc den fan sesi baya gelmeye başlıyor test et sende, Ben adamlara açıkcası güvveniyorum %100 kullanım 80 derece çok fazla bir iş var bu işinde dediğim gibi bir çok forumda bu konuyu tartışıyorlar, Discord sunucularında felan bi önlem almak lazım.

Ctrl r ye basın ardından %appdata% yazın oraada .craftrise klasörü olucak sağ tık yapıp silin sonra masaüstünde veya indirilenler kısmında craftrise Launcher olucak onuda sildiğinizde tamamen pc nizden kaldırmış olursunuz..
Kanka muhtemelen bobin sorunu yani "coil whine"

Top Bottom