Bende öğrenince aşırı üzüldüm bu zamana kadar o sunucuya en az 500 tl yatırdığımı bilirim zararın neresinden dönersek kâr dır4 yıl önce favorim olan Minecraft sunucusu.
Kendisi Türkiye'nin Hypixel'idir. Bayadır girmiyorum ama böyle bir şey yapıyorlarsa yazıklar olsun.
Cidden adamların o kadar geliri var ve böyle bir riske girecek kadar aptallar mı .c?İlla linkini atacağım konunun; CraftRise ekran kartından mining yapıyor olabilir mi? | Technopat Sosyal
Gereksiz paniğe gerek yok sadece fps kısıtlı değil ve ekran kartı tam gücünü veriyor.
Usta sen full cs oynuyosun zaten![]()
Sunucuda bundan bashetdiklerini söyledim dikkatli okusaydık anlardınSırf ekran kartının %100 kullanıldığı bir SS'e dayanarak nasıl isbatlıyorsunuz bunu ?
Dikkatli okudum zaten.Sunucuda bundan bashetdiklerini söyledim dikkatli okusaydık anlardın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Okusaydın*
Craftrise'nin discord sunucusunda chate client uygulaması mining felan yapıyor yazan 3-4 kişiyi direk banladılar resim atdıklarında sildiler buda mı sahte oluyor kankaDikkatli okudum zaten.
Rastgele bir DC sunucusu bunların Craftrise sunucusuna çamur atmak isteyen bir ekip olup olmadığı ne malum ?
Doğruluğu nasıl kanıtlanıyor adamlar yanlış yönlendirmeyi neden silmesin ?Craftrise'nin discord sunucusunda chate client uygulaması mining felan yapıyor yazan 3-4 kişiyi direk banladılar resim atdıklarında sildiler buda mı sahte oluyor kanka