Neler Yeni

Yardım Craftrise Ekran kartlarımızla Mining Yapıyor

umutunuz

80+
Çoğu kişi craftrise'nin discord sunucusunda sohbete bu olayı yazdığında hepsi banlandı kanka garip bir şey dönüyor ama yakında çıkar kokusu

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
4 yıl önce favorim olan Minecraft sunucusu.

Kendisi Türkiye'nin Hypixel'idir. Bayadır girmiyorum ama böyle bir şey yapıyorlarsa yazıklar olsun.

umutunuz

80+
4 yıl önce favorim olan Minecraft sunucusu.

Kendisi Türkiye'nin Hypixel'idir. Bayadır girmiyorum ama böyle bir şey yapıyorlarsa yazıklar olsun.
Bende öğrenince aşırı üzüldüm bu zamana kadar o sunucuya en az 500 tl yatırdığımı bilirim zararın neresinden dönersek kâr dır

Capgras

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Capgras

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Öyle bir şey olmaz bence kendileri türkiyenin en büyük sunucusu onu yapmaya pek cesaret edemezler büyük ihtimal

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Usta sen full cs oynuyosun zaten 🤭
1619219599436.png

Yoo 😎
Çoğunu sıklıkla oynamıyorum ama Minecraft'ın özel bir yeri var bende :D hem Craftrise'da arada solo atıyorum, hem yabancı arkadaşlarla SMP'miz var, orada oynuyorum.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Sırf ekran kartının %100 kullanıldığı bir SS'e dayanarak nasıl isbatlıyorsunuz bunu ?

umutunuz

80+
Sırf ekran kartının %100 kullanıldığı bir SS'e dayanarak nasıl isbatlıyorsunuz bunu ?
Sunucuda bundan bashetdiklerini söyledim dikkatli okusaydık anlardın :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okusaydın*

biraz araştırma yaptığında çoğu kişinin böyle bir konu açtığını görebilirsin sadece bu forumda değil başka forumlarda'da Discord Sunucularında'da

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Sunucuda bundan bashetdiklerini söyledim dikkatli okusaydık anlardın :D

Okusaydın*
Dikkatli okudum zaten.
Rastgele bir DC sunucusu bunların Craftrise sunucusuna çamur atmak isteyen bir ekip olup olmadığı ne malum ?

umutunuz

80+
Dikkatli okudum zaten.
Rastgele bir DC sunucusu bunların Craftrise sunucusuna çamur atmak isteyen bir ekip olup olmadığı ne malum ?
Craftrise'nin discord sunucusunda chate client uygulaması mining felan yapıyor yazan 3-4 kişiyi direk banladılar resim atdıklarında sildiler buda mı sahte oluyor kanka

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Craftrise'nin discord sunucusunda chate client uygulaması mining felan yapıyor yazan 3-4 kişiyi direk banladılar resim atdıklarında sildiler buda mı sahte oluyor kanka
Doğruluğu nasıl kanıtlanıyor adamlar yanlış yönlendirmeyi neden silmesin ?

Top Bottom