Yardım Craftrise Ekran kartlarımızla Mining Yapıyor

Çoğu kişi craftrise'nin discord sunucusunda sohbete bu olayı yazdığında hepsi banlandı kanka garip bir şey dönüyor ama yakında çıkar kokusu

4 yıl önce favorim olan Minecraft sunucusu.

Kendisi Türkiye'nin Hypixel'idir. Bayadır girmiyorum ama böyle bir şey yapıyorlarsa yazıklar olsun.

4 yıl önce favorim olan Minecraft sunucusu.

Kendisi Türkiye'nin Hypixel'idir. Bayadır girmiyorum ama böyle bir şey yapıyorlarsa yazıklar olsun.
Bende öğrenince aşırı üzüldüm bu zamana kadar o sunucuya en az 500 tl yatırdığımı bilirim zararın neresinden dönersek kâr dır

Öyle bir şey olmaz bence kendileri türkiyenin en büyük sunucusu onu yapmaya pek cesaret edemezler büyük ihtimal

Usta sen full cs oynuyosun zaten 🤭
1619219599436.png

Yoo 😎
Çoğunu sıklıkla oynamıyorum ama Minecraft'ın özel bir yeri var bende :D hem Craftrise'da arada solo atıyorum, hem yabancı arkadaşlarla SMP'miz var, orada oynuyorum.

Sırf ekran kartının %100 kullanıldığı bir SS'e dayanarak nasıl isbatlıyorsunuz bunu ?

Sırf ekran kartının %100 kullanıldığı bir SS'e dayanarak nasıl isbatlıyorsunuz bunu ?
Sunucuda bundan bashetdiklerini söyledim dikkatli okusaydık anlardın :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Okusaydın*

biraz araştırma yaptığında çoğu kişinin böyle bir konu açtığını görebilirsin sadece bu forumda değil başka forumlarda'da Discord Sunucularında'da

Sunucuda bundan bashetdiklerini söyledim dikkatli okusaydık anlardın :D

Okusaydın*
Dikkatli okudum zaten.
Rastgele bir DC sunucusu bunların Craftrise sunucusuna çamur atmak isteyen bir ekip olup olmadığı ne malum ?

Dikkatli okudum zaten.
Rastgele bir DC sunucusu bunların Craftrise sunucusuna çamur atmak isteyen bir ekip olup olmadığı ne malum ?
Craftrise'nin discord sunucusunda chate client uygulaması mining felan yapıyor yazan 3-4 kişiyi direk banladılar resim atdıklarında sildiler buda mı sahte oluyor kanka

Craftrise'nin discord sunucusunda chate client uygulaması mining felan yapıyor yazan 3-4 kişiyi direk banladılar resim atdıklarında sildiler buda mı sahte oluyor kanka
Doğruluğu nasıl kanıtlanıyor adamlar yanlış yönlendirmeyi neden silmesin ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,394
Üyeler
186,478
Son üye
trendyolcu92
Geri