Creality hı combo mu Bambulab a1 mi yoksa Creality k1cmi

Helixxx

80+
Reaksiyon skoru
0
6-7 ay önce Ender 3 pro aldım kullanmayı denedim ama beceremedim bir süredirde pek ilgim yoktu şimdi tekrar ilgilenmeye başladım ve a1mi yoksa hı combo mu diye düşünürken k1c yi gördüm çok kararsız kaldım ne almam gerektiğini bilmiyorum bu konuda ise çok bi bilgim yok yardımcı olabilirmisiniz

6-7 ay önce Ender 3 pro aldım kullanmayı denedim ama beceremedim bir süredirde pek ilgim yoktu şimdi tekrar ilgilenmeye başladım ve a1mi yoksa hı combo mu diye düşünürken k1c yi gördüm çok kararsız kaldım ne almam gerektiğini bilmiyorum bu konuda ise çok bi bilgim yok yardımcı olabilirmisiniz
a1 kullanıyorum memnunum genel olarak otomatik bir cihaz .ilk aylar çok sıkıntı aldım sonradan alıştım.
a1 al geç stabil ilk etap her yazıcı kullanmayı alışmak lazım.
araba parçası basıcaksan.
Bambu Lab P1S AMS 2 Pro Combo 3D bak derim.

Teşekkür ederim a1in diğer programları kisitladigini söylüyorlar bu çok bir sıkıntı yapıyormu hı comboyu seçenek olarak düşünmemin sebebi daha esnek bir yazılımı olmasıydı o yüzden bu kadar kararsız kaldım yani genel olarak hobi amaçlı kullanıcagim araba kitleri tarzı süsler yaparım ama a1 üzerinden yapılır diye düşünüyorum yaparken herhangi sorun çıkarır mı emin değilim

Geri