Neler Yeni

creatine önerisi lazım

kanka benim görüşüm protein ocean dan su bile alma 0 şaka SSN, ve Kingsize f/p olarak tavsiye ederim

Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
Protein ocean al bilindik marka olsun
Çöp marka protein okyanusu o kadar sponsorunun olduğu fazla bilinmesi o markayı iyi yapmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ssn güzel marka trendyolda satılan markalara vs bulaşma yeter creatin için çok üst markalar haricinde içerik aynı çünkü
Creatinin kalitesini satılan site değil markası belirliyor. Trendyolda satılan kaliteli kreatinlerde var

Bunu alabilirsin monohidrat formunda ben 3kutu kullanmıştım bundan etkisinide aldım memnun bıraktı beni

Protein ocean al bilindik marka olsun
Kullandim ise yaramadi

kanka benim görüşüm protein ocean dan su bile alma 0 şaka SSN, ve Kingsize f/p olarak tavsiye ederim
Ssnde var aklim zaten

hocalarım hangisi alınır
70 sevris lazım 2.si bana daha iyi geldi bide size sorayım dedim
Dna alina bilir

Parana kıyıp düzgün bir şey al Gr hesabı yaparsan olmaz. Az olsun öz olsun hesabıyla bakarsan daha iyi olur.
HiQ, kingsize, ve weider önerim.

Parana kıyıp düzgün bir şey al Gr hesabı yaparsan olmaz. Az olsun öz olsun hesabıyla bakarsan daha iyi olur.
ssn nasıldır

Kuşkusuz alabilirsin. Önceden kullandım verim aldım.

Hiqin fiyatina degmez kesinlikle onun yerine creapure bile alina bilir o fiyatta

Creatine bildiğin creatine monohidrat işte herhangi birini al

Geri