Neler Yeni

Creatine'nin Yağlı Vücuda Etkisi Olur mu?

efew0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Efe
Boyum 190, Kilom 89-90 civarı genel olarak yağlı bir vücudum var. Hatta yağdan dolayı yanlarım çok var. Salondaki hocam kardiyo yapmamamı söylüyor. Ağırlık antremanı sonrası hafif ağırlık çok tekrar karın ve yan çalış diyor. Bende çoğu zaman yapıyorum. Kas kütlem çok fazla yok. Peki creatine alsam etkisi olur mu? Yani kas kütlem artar ise yağlarında biraz kapanacağı düşüncesindeyim. Fakat vücudum yağlı olduğu içinde karamsardayım.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muhammed emin efe
Boyum 190, Kilom 89-90 civarı genel olarak yağlı bir vücudum var. Hatta yağdan dolayı yanlarım çok fazla var. Salondaki hocam kardiyo yapmamamı söylüyor. Ağırlık antremanı sonrası hafif ağırlık çok tekrar karın ve yan çalış diyor. Bende çoğu zaman yapıyorum. Kas kütlem çok fazla yok. Peki creatine alsam etkisi olur mu? Yani kas kütlem artar ise yağlarında biraz kapanacağı düşüncesindeyim. Fakat vücudum yağlı olduğu içinde karamsardayım.
Kreatin kas lifleri içinde su tutumunu arttırarak daha hacimli gözükmesini sağlar ama sihirli bi deynek değildir. Alabilirsin istersen micronise ve hydrolise olmasına dikkat et.

Bence takviye alma. Ağırlık idmanlarına devam et ve beslenme düzenine dikkat et. İdman ve beslenme konusunda disiplinli olursan fazla yağların gidecek zaten zamanla.

efew0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence takviye alma. Ağırlık idmanlarına devam et ve beslenme düzenine dikkat et. İdman ve beslenme konusunda disiplinli olursan fazla yağların gidecek zaten zamanla
Hocam yaklaşık 1 ay oldu başlayalı. Bu süre içinde önceki beslenme şekline göre daha dikkatli yiyorum. Hatta bazen bilerek aç kalıyorum. Fakat 89 kilodan sadece gramlar yükselip çıkıp duruyor. Başkalarına bunu söyleyince 1 ayda hiç mi vermedin, ben olsam şu kadar verirdim cart curt vs. gibi konuşuyorlar cidden moral kalmıyor insanda bende anlamadım.

Hocam yaklaşık 1 ay oldu başlayalı. Bu süre içinde önceki beslenme şekline göre daha dikkatli yiyorum. Hatta bazen bilerek aç kalıyorum. Fakat 89 kilodan sadece gramlar yükselip çıkıp duruyor. Başkalarına bunu söyleyince 1 ayda hiç mi vermedin, ben olsam şu kadar verirdim cart curt vs. gibi konuşuyorlar cidden moral kalmıyor insanda bende anlamadım.
Öncelikle insanları boşver ve yaptıklarına odaklan, araştırmalara devam et. Hevesini kıran kişilerle spor hakkında konuşma.

Vücudun için gerekli olan proteini al, karbonhidratı fazla alma (Ben düşük miktarda alınması taraftarıyım ama çoğu kişi enerji için karbonhidratı hatrı sayılır miktarda alabiliyor. Bu konuyu iyice araştır.) Ayçiçek yağını çıkar hayatından. Kilo vermenin esas yolu beslenmekten geçiyor. Planlı beslenmenin yanında disiplinli şekilde idmanlara devam edersen 4., 5. ayda değişimi görmeye başlarsın. Süre mevzusunu takma hiç, zevk almaya bak idmandan. Bi bakmışsın 1. senen dolmuş sporda ve aynada kendine bakarken mutlu hissediyorsun.

OrnFox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berkant Mercan
Ben definasyon döneminde ara vermeden kullandım. Kreatin, kasların içinde su tutarak gücünü artıran bir supplement olduğu için tartıda biraz yanıltıcı olabilir, ancak kesinlikle kullanılmalı bence. Hatta tek kullanılması gereken supplement olduğunu düşünüyorum. Hardline Kreatin %100 Mikronize 300 Gr özellikle bu ürünü almanı öneririm; piyasadaki en kaliteli ürün budur.

Kullanıma gelirsek, normalde her gün 5 gram kullanılır. Eğer kullanmaya yeni başlıyorsan, ilk hafta günlük 20 gram al, sonrasında ise 5 gram olarak devam et. Bazıları her ay 1 hafta ara verilmesi gerektiğini söylüyor fakat bence bu saçma ve gereksiz bir işlem. Şahsen 2 yıldır hiç ara vermeden her gün tüketiyorum ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ancak bu, sende de bir sorun olmayacağını garantilemez. Vücudunu dinleyerek kullanmaya devam et.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, bilgisayar programları, oyunlar, ürünler
Knk beyaz ekmeği kes, onun yerine öğünlerinde birkaç dilim çok tahıllı ekmeklerden ye, ara öğünlerde de meyve veya kuruyemiş tüketirsin eğer düzgün diyetin varsa 1 ayda birkaç kilo verirsin. Bel çevresinde formülün büyük kısmı beslenme çünkü.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Boyum 190, Kilom 89-90 civarı genel olarak yağlı bir vücudum var. Hatta yağdan dolayı yanlarım çok var. Salondaki hocam kardiyo yapmamamı söylüyor. Ağırlık antremanı sonrası hafif ağırlık çok tekrar karın ve yan çalış diyor. Bende çoğu zaman yapıyorum. Kas kütlem çok fazla yok. Peki creatine alsam etkisi olur mu? Yani kas kütlem artar ise yağlarında biraz kapanacağı düşüncesindeyim. Fakat vücudum yağlı olduğu içinde karamsardayım.
Creatine sadece bir takviye, alıp almamak size kalmış. Kilonuz ve yağlarınız konusunda söylebileceğim tek şey kalori sayıp temiz, bol proteinli ve sağlıklı yağlı beslenmek. Makrolara dikkat edip - kaloride kaldığın ve bol su tükettiğin, güzel uyuduğun sürece yağ da yakarsın ödem de atarsın. Karın çalışmak karın yağlarını eritmez, bölgesel yağ yakımı diye bir şey yoktur. Beslenmene dikkat edip ağırlık antrenmanlarına devam et gerisine karışma..

Top Bottom