bythmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
KDV indirimi bende de geçerli vaktiyle onu da yapmıştım. Aslında öğrenci+KDV indirmiyle 85e düşmüştü. Yani özetle zam gelmediği sürece suyu bulandırmaya gerek yokbu konudaki tecrubemi aktarmak isterim.
oncelikle sakin ha sakin o abonelige zeval getirmeyin.
ayni durumdaydim. 2 seneden fazladir ayni kampanyayla aboneligime devam ediyordum.
yeni laptopla beraber gelen 3 aylik paketi kullanayim, uzerine ekler veya 3 ay para kesmez diye kodu kullandim.
herzamanki uyeligimde birde gordum ki, 3 ucretsiz, sonra 600kusur fiyatan devam gibi bir aciklama gorunce beynim haslandi.
aylarca mucadele ettim, direktorlere kadar konustuk ama ellerinden bisey gelmeyecegini acikladilar, bu arada oyle bir kesinlikle bu fiyatlarin zaten yukseltilecegini, bu durumun basia gelmeseydide 2 ay icinde yukseltilecegini bastira bastira soylediler ki bende ikna olmustum acikcasi.
oyle yada boyle max olarak 300kusure kadar indirdiler, 3-5 ay ucretsiz tanimladilar ve yola devam....
ozetle: suan anliyorum ki o hatayi yaparak kodu kullanmasaydim bende suan 85ten devam edecektim.
100 lira oduiyorum diyenle 85likler ayni planla odeme yapiyolar, birinde kdv alinmiyor o kadar. onunda taktigini verirdim ama 15 lira icin benim durumuma durup komple bu fiyatlardan olursunuz diye konuya girmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
eger yolunu yordamini bilen biri var ve numarasini bizimlede paylasirsaniz cok cok memnun olurum. uzun vadede cok farkeder. dm dende yzabilirisniz. simdiden tsk