ürün 879 TL30 Euro 1137 TL diyor google amca. Alıyor muyuz bu şekilde ?
Alıntıyı görüntüle
Kanka Amazon destek net bir şekilde ürünün geçeceğini söyledi.30 Euro 1137 TL diyor google amca. Alıyor muyuz bu şekilde ?
Alıntıyı görüntüle
Onlar öyle diyorsa %99 ihtimalle geçeceğini düşünüyorum.Kanka Amazon destek net bir şekilde ürünün geçeceğini söyledi.
Kendini garantiye almak isteyenler tekrardan desteğe yazabilir. Desteğe ulaşması kolay zaten birkaç kere kargo ile sorunum olmuştu hızlı bir şekilde halledilmişti. Ben desteğe yazdığımda ürünün gümrükte kalacaklar listesinde olmadığını ve kalırsa da iade yaptıklarını söyledi sorduğumda isteyen tekrardan sorabilir tabii.Onlar öyle diyorsa %99 ihtimalle geçeceğini düşünüyorum
canım cekti birdağa atma lütfenEn sonunda geldi.
Amazon deposu DHL ile yollamış görünen o ki. Ben satıcı kendi gönderiyor diye düşünmüştüm DHL olunca. Kutu biraz ezilmiş. Yapacak bir şey yok.
Alıntıyı görüntüle
Deneyimleyip bilgi verirmisin duruma göre bende almak istiyorumEn sonunda geldi.
Amazon deposu DHL ile yollamış görünen o ki. Ben satıcı kendi gönderiyor diye düşünmüştüm DHL olunca. Kutu biraz ezilmiş. Yapacak bir şey yok.
Alıntıyı görüntüle
haypır x cloud2 için iyi gider mi kablo kısa kalacak ama jak uzatma alırım orijinal gelecek amaAlıntıyı görüntüle
Tak çalıştır resmen.
Geçen yine Creative Aurvana SE almıştık. Direkt onu taktım. Hiç bir ayarla uğraşmadım. Sadece son sese aldım.
Laptop kendi ses çıkışı Realtek'e göre ilk hissettiğim daha pure bir ses aldığım oldu. Aurvanada basslar bir tık önde diyordum. Şu anda benim müzik ruhuma cuk olmuş oldu.
haypır x cloud2 için iyi gider mi kablo kısa kalacak ama jak uzatma alırım orijinal gelecek ama