🔥İndirim Creative Sound Blasterx H3 Oyuncu Kulaklığı Siyah 599 TL

D3ATHLY

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,068
Creative kalitesini bilen bilir, inceleme videosu Türkçe olarak fazla yok ama, yabancı kanallarda güzel yorumlar alıyor, ayrıca yurtdışı satış fiyatı bugünün kur'u ile 50 Euro yani 998 TL civarında. 600 TL bandında rampage veya diğer markalardan çok çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Ayrıca çok fazla Creative uygulamasında windows'a özel yazılım ayarı varmış, değerlendirilebilir.

inceleme videosu varmı?

Mikrofonu çok kalitesiz geldi evet ses konusunda harika bir şirket evde de 5+1 ses sistemlerini kullanıyorum yıllardır hiçbir sorun dahi yaşatmadı :D Ama bu kulaklık bu parayı hakeder mi tartışılır gibi.

Mikrofonu çok kalitesiz geldi evet ses konusunda harika bir şirket evde de 5+1 ses sistemlerini kullanıyorum yıllardır hiçbir sorun dahi yaşatmadı :D Ama bu kulaklık bu parayı hakeder mi tartışılır gibi.
Hocam bu fiyatlara da cok ürün kalmadı ki.
Yani ben arkadaşlarımla konuşmaya alırım diyolarsa almasınlar.
Ama onun dışında muadillerinden iyi gibi bence.

Hocam bu fiyatlara da cok ürün kalmadı ki.
Yani ben arkadaşlarımla konuşmaya alırım diyolarsa almasınlar.
Ama onun dışında muadillerinden iyi gibi bence.
Hiçbir fikrim yok hocam bu markanın ses konusunda ne kadar kaliteli bir marka olduğunu biliyorum sadece daha önce mp3 mp4 playerlarını dahi kullandım ses konusunda muazzamdır ona şüphem yok ama dediğim gibi mikrofon kısmı biraz basit kalmış.

Oyuncu kulaklığı değil ve bu yüzden de bikrofon olarak çok uğraşılmamış... Ama alacak olanlara söyliyim 600 TL bandındaki en iyi sesi verir...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,102
Üyeler
183,779
Son üye
Kyylmz03
Geri