Çözüldü✓ Critical Process Died mavi ekran hatası

murat95

80+
Reaksiyon skoru
41
Arkadaşlar amd ekran kartımı servise göndereceğim o yüzden DDU ile AMD yazılımını kaldırmadan yedek olarak duran GTX 970 kartımı taktım ancak critical process died hatasını geçemiyorum. Cmd ile sfc/scannow denedim düzelmedi. Güvenli moda geçince bile aynı mavi ekran hatasını veriyor. Bios pilini çıkardım ve sıfırladım olmadı. Biosu yeniden yükledim olmadı. Format dışında başka çözüm önerisi olan var mı ? Neyi bozmuş olabilirim?

Arkadaşlar amd ekran kartımı servise göndereceğim o yüzden DDU ile AMD yazılımını kaldırmadan yedek olarak duran GTX 970 kartımı taktım ancak critical process died hatasını geçemiyorum. Cmd ile sfc/scannow denedim düzelmedi. Güvenli moda geçince bile aynı mavi ekran hatasını veriyor. Bios pilini çıkardım ve sıfırladım olmadı. Biosu yeniden yükledim olmadı. Format dışında başka çözüm önerisi olan var mı ? Neyi bozmuş olabilirim?
Minidump dosyanı paylaşır mısın? https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-dosyalarini-paylasin.73053/

Bilgisayarı açamıyorum, güvenli moda dahi girmiyor. Tek girebildiğim bios. Son çare olarak format atarak çözdüm sorunu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,232
Üyeler
186,857
Son üye
Rafarejma
Geri