Neler Yeni

🔥İndirim Crocs Classic Arktik Terlik 798,90TL

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,587
İsim
Deniz Bey
crocks işi biraz ıphone işine döndü böyle elit hissetmek isteyen kişileirn seçecegi bazı şeyler vardır bunlardan biri ıphone biri crocks biri lacost tişört mesala rayban gözlük vs vs diye gider ve bunlar popürler olduğu içinde hep sahtesi vardır

Tarconi2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Aygün Cengiz
ben kışın 450 küsüre aldım başka rengini, gündelik işlerimi hallederken giyiyorum ve rahat yani. Terlik işte :)

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk
Rezalet bir terlik. Malzemesi berbat. Adidasın düz taban ayakkabıları gibi 25 liraya satacağı şeyi sırf Sümeyyeler arasında popüler diye 2500 liraya satıyorlar. Zaten herhangi bir sağlık kuruluşuna girersen her kızın ayağında bunun çakmasını görebilirsin. Çünkü ha 25 liralığını almışsın ha 2500'lüğünü. Ama işte sırf dışardan crocsu var gibi gözüksün diye çakma da olsa alıyor insanlar. Bu paranın yarısına taban destekleyecek konforlu terlikler alabilirsin.
pazarda aynı malzemeden üretilen modeli 75-125 tl

GirayHan

80+ Platinum
linke tıklıyorsun 1600 kusur madem indirim konusu açıyorsunuz biraz özen gösterin linki atıp geçiyorsunuz
dostum indirim konusu açan ben dahil bir kaç arkadaş var bunlar maaşlı çalışan değil bilgin olsun.

bir çok arkadaşta sizin gibi insanların tepkilerinden dolayı indirim atmayı bıraktı.

Bence eleştirmek yerine teşekkür etmeyi deneyin. Daha makul.

Hoşunuza gitmiyorsa da konuyu açanı engellerseniz o arkadaşı takip etmemiş olursunuz.

123kral14

80+ Silver
bos atmayın la gayet güzel

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,764
İsim
Kerem Çavuş
klasik crocs bundan çok daha kaliteli

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil
dostum indirim konusu açan ben dahil bir kaç arkadaş var bunlar maaşlı çalışan değil bilgin olsun.

bir çok arkadaşta sizin gibi insanların tepkilerinden dolayı indirim atmayı bıraktı.

Bence eleştirmek yerine teşekkür etmeyi deneyin. Daha makul.

Hoşunuza gitmiyorsa da konuyu açanı engellerseniz o arkadaşı takip etmemiş olursunuz.
adam haklı emeğe saygı duyun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,031
Üyeler
164,945
Son üye
noprivel
Top Bottom