Neler Yeni

Çözüldü✓ Crossfire nedir ?

JLaid78

80+
Bir arkadaşla sohbet ediyorduk konu pc toplamala ilgiliydi işte sordu anakartın ekran kartın ne diye ? bende Gigabyte B450M S2H ve MSI RX580 8GB dedim direk şey dedi anakartı iade et crossfire destekli ve 4 kanalı bir anakart al dedi dedim 4 kanala şimdi gerek yok da crossfire çok önemli dedi bu crossfire ne oluyor acaba ve çok aşırı hayati bir öneme sahip mi yoksa anakartı değiştirmeme gerek var mı ?

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
çift ekran kartı kullanıyosun

Levi Ackerman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Musab
2.ekran kartı var sistemde performans 1 tık daha iyi oluyor ama değmez ve desteklediği oyun sayısı çok az zaten. Arkadaşına uyma anakartı değiştirme
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki böyle önemli teknik bir sıkıntı çıkaracak kadar ya da performans düşürecek kadar önemli bir şey mi ?
Değil hocam merak etmeyin

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya
Sli nin AMD versiyonu(iki ekran kartı kullanmak)

JLaid78

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2.ekran kartı var sistemde performans 1 tık daha iyi oluyor ama değmez ve desteklediği oyun sayısı çok as zaten. Arkadaşına uyma anakartı değiştirme
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değil hocam merak etmeyin
Bu mükkemel açıklama için çok teşşekürler Mr.Amd bey :)

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
2 ekran kartını 1 kullanıyorsun tabii ki peformans artıyor ama ben o performansa hem anakart hem ekrankartı alınmasını tavsiye etmiyorum zaten çok destekli bir şey değil sen kullan arkadaşına da söylersin çok iyi değil kullan parçalaarın iyi

Top Bottom