Çözüldü✓ Crossfire nedir ?

JLaid78

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
148
Bir arkadaşla sohbet ediyorduk konu pc toplamala ilgiliydi işte sordu anakartın ekran kartın ne diye ? bende Gigabyte B450M S2H ve MSI RX580 8GB dedim direk şey dedi anakartı iade et crossfire destekli ve 4 kanalı bir anakart al dedi dedim 4 kanala şimdi gerek yok da crossfire çok önemli dedi bu crossfire ne oluyor acaba ve çok aşırı hayati bir öneme sahip mi yoksa anakartı değiştirmeme gerek var mı ?

çift ekran kartı kullanıyosun

2.ekran kartı var sistemde performans 1 tık daha iyi oluyor ama değmez ve desteklediği oyun sayısı çok az zaten. Arkadaşına uyma anakartı değiştirme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki böyle önemli teknik bir sıkıntı çıkaracak kadar ya da performans düşürecek kadar önemli bir şey mi ?
Değil hocam merak etmeyin

Sli nin AMD versiyonu(iki ekran kartı kullanmak)

2.ekran kartı var sistemde performans 1 tık daha iyi oluyor ama değmez ve desteklediği oyun sayısı çok as zaten. Arkadaşına uyma anakartı değiştirme
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değil hocam merak etmeyin
Bu mükkemel açıklama için çok teşşekürler Mr.Amd bey :)

2 ekran kartını 1 kullanıyorsun tabii ki peformans artıyor ama ben o performansa hem anakart hem ekrankartı alınmasını tavsiye etmiyorum zaten çok destekli bir şey değil sen kullan arkadaşına da söylersin çok iyi değil kullan parçalaarın iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,432
Üyeler
188,595
Son üye
aslany
Geri