Crucial Ballistix 5000 MHz CL 18 OC!

Merhaba, uzun deneyler sonuçta Crucial Ballistix Ramlerin sınırını bulmuş bulunmaktayım. Belki aynı gecikme ile 5200 MHz de olabilirdi ancak daha iyi bir anakarta ihtiyacım vardı. Crucial Ballistix hakkında tereddütleri olanlara bunu göstermeniz yetecektir diye düşünüyorum :D

Alıntıyı görüntüle
Manyaaaak Seniiiii :) El Professor

Hocam Asus Strix Z590-F de o dediiniz MEM VTT var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1626362408153.png

Bu mu ?

ez cl9 2400

Merhaba, uzun deneyler sonuçta Crucial Ballistix Ramlerin sınırını bulmuş bulunmaktayım. Belki aynı gecikme ile 5200 MHz de olabilirdi ancak daha iyi bir anakarta ihtiyacım vardı. Crucial Ballistix hakkında tereddütleri olanlara bunu göstermeniz yetecektir diye düşünüyorum :D

Alıntıyı görüntüle
crucial e-die mi hocam? ramler nedir? bendede var ona göre deneyeceğim. elinize sağlık bu arada.

benim ramlere neden yapmadık oc ?

Hocam nasıl OC yapıyorsunuz rehber var mı

hocam bendekide birebir aynı, sizin ilk konu mesajınızdaki değerleri yaparsam sorunsuz çalışır mı?
Hayır çünkü o değerler ram’in sınırlarını test etmek içindi, günlük kullanım için uygun değil. Ayrıca sayılı DDR4 anakart 5000 MHz ile çalışabilir

vay be adamlar nasıl ram yapmışlar ama artk üretimi durdu diye biliyorum peki sence stabil olarak kaçta çalışması iyi 5000 test amaçlı yapmışsında stabil kullanman için kaça düşürdün 5 ten

vay be adamlar nasıl ram yapmışlar ama artk üretimi durdu diye biliyorum peki sence stabil olarak kaçta çalışması iyi 5000 test amaçlı yapmışsında stabil kullanman için kaça düşürdün 5 ten
Şuan 4000’de kullanıyorum, başka bir işlemcim olsa 4400’e kadar yolu olurdu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,705
Üyeler
175,099
Son üye
alpwers
Geri