Bunun içinde sıvı sogutma mı var nasıl böyle OC'lanıyor?Çok iyi oc olan bir model Cl14 e bile düşürebilirsiniz.
Bunun içinde sıvı sogutma mı var nasıl böyle OC'lanıyor?Çok iyi oc olan bir model Cl14 e bile düşürebilirsiniz.
Pardon karışmışNormal modeli CL15, sen CL17 modeli atmışsın.
Normali bu:
![]()
Neoforza 8 GB 3000 MHz DDR4 NMUD480E82-3000DB11 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Neoforza 8 GB 3000 MHz DDR4 NMUD480E82-3000DB11 Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Anlamadım, neyi önerdi?@RevDeisDou önerdiği için çok iyi anlar kendisi
Çipi kaliteli.Bunun içinde sıvı sogutma mı var nasıl böyle OC'lanıyor?![]()
Ben de SSD'sini alıp inceleyeceğim merak ettimÇipi kaliteli.
CL17 olanı low quality. Tahminimce Hynix AFR veya Micron D Die. İkisi de vasat. 3000 CL15 olanı Hynix' in CJR/JJR çiplerine sahip. (C-J Die) Kendim de Hynix C olan bir bellek kullanıyorum. 3733 CL16 OC ile tab2.Çok iyi oc olan bir model Cl14 e bile düşürebilirsiniz.
CPU-Z memory kısmını atsana? 3200 CL15 değildir o 16' dır.Anlamadım, neyi önerdi?
Dostum aynı MHZ olsun yeter CL bile aşırı önemli değil.
Ram uyumsuzluk yaşarsan iade edersin 14 gün içerisinde ki bu çok düşük ihtimal.
Kendim 3200MHZ CL14 J-Die çiplerine sahip RAM'lere sahibim.
Gittim 3200MHZ CL16 Samsung B-Die RAM aldım ve çalıştı. CL15 3200MHZ'e de çektim ve miss.
Bir RAM'e bu kadar para verme.
Uyumsuzluk ihtimali düşük olduğunu da kendim gözlemledikten sonra önerebilirim!
Krdş yataktayım bilgisayar açtırma bana aa.CL17 olanı low quality. Tahminimce Hynix AFR veya Micron D Die. İkisi de vasat. 3000 CL15 olanı Hynix' in CJR/JJR çiplerine sahip. (C-J Die) Kendim de Hynix C olan bir bellek kullanıyorum. 3733 CL16 OC ile tab2.
Mesaj otomatik birleştirildi:
CPU-Z memory kısmını atsana? 3200 CL15 değildir o 16' dır.
Eder. 3200 CL16 olmuş olur. J-Die' ın hakkını yiyon. Sen söyle bakıyım onu kaça satarsın öhm.Krdş yataktayım bilgisayar açtırma bana aa.
CL14'e denediğimde 3 kere bios reset atınca kendine geldi sistem ama olsun.
3466MHZ'e de çekebildim tek sorun 2700X'e UV yapınca 3200 üstü göremediğimi hatırlamam oldu.
CL16 çalışsa da bir fark eder mi?
İlan açtım.. burada duyurdum hatta.Crucial Ballistix 3000 MHz ve üstü tüm bellekler Micron E-Die. Lakin D9WFL ve D9VPP olarak 2 çip var. İkiside high quality. WFL 3600 cl16, VPP 3600 CL14 olabilir. Sport D9VPP, Black ise D9WFL. @crazyreign' in belleklere ayar çektiydik beraber. D9VPP Tracer kullanıyor.
Eder. 3200 CL16 olmuş olur. J-Die' ın hakkını yiyon. Sen söyle bakıyım onu kaça satarsın öhm.
Bütçede Sıkıntı Yok Efendimİlan açtım.. burada duyurdum hatta.
650'e teklif veren olmadı bende ailemden doğum günü hediyesi olarak RAM istedim.
Açıkcası OC olayına çok takılıyorsun, adamın bütçesi yoksa zorlama.
Ayrıca cidden 2. Elden almasını öneriyorum.
İlanları gezerken sürekli o RAM'i görüyordum 260-80TL arası. 300 küsür saymak yerine pazarlıkla 260'a almak daha mantıklı.
Aga sen bunları nasıl aklında tutuyorsunCrucial Ballistix 3000 MHz ve üstü tüm bellekler Micron E-Die. Lakin D9WFL ve D9VPP olarak 2 çip var. İkiside high quality. WFL 3600 cl16, VPP 3600 CL14 olabilir. Sport D9VPP, Black ise D9WFL. @crazyreign' in belleklere ayar çektiydik beraber. D9VPP Tracer kullanıyor.
Eder. 3200 CL16 olmuş olur. J-Die' ın hakkını yiyon. Sen söyle bakıyım onu kaça satarsın öhm.
Ahahahhahaha kb reisAlsana krdş o zaman?
Aaa burada Rev ile kapıştırıyorsun beni, adam her gördüğünde RAM'in hakkını veremediğim için kızıyor bana.
İnsan değilAga sen bunları nasıl aklında tutuyorsun